Renault Megane 1.3 TCe alınır mı?

Hocam bu Box'lar orjinal halinde CarPlay olan araçlarda çalışıyor diye biliyorum, bu dediğim sistem CarPlay olmayan araca CarPlay sağlıyor.

Hocam bu Box'lar orjinal halinde CarPlay olan araçlarda çalışıyor diye biliyorum, bu dediğim sistem CarPlay olmayan araca CarPlay sağlıyor.
Benim anladığım kadarıyla senin aldığın ürün android olan cihazlara sadece CarPlay özelliği sağlıyor. Ben bu tarz ürünleri kullanamam diye düşünüyordum. Çünkü çoğu programı yükleyemiyoruz, kilitlemişler. Ama sen bu cihazı alıp onun programını yüklemeye izin verdiyse benim sana link attığım cihaza da izin vermesi lazım. Benim sana gönderdiğim cihaz direk android box + carplay. Yani açılışta senin cihaza izin veriyorsa bu cihaza da izin verir. Böylece ekranı değiştirmeden sanki içerisindeki sistemi ( ram rom android sürüm vs) güncellemiş oluyoruz.

Programın çalışmasında sorun yok hocam, ama tam ekran olmuyor.

Programın çalışmasında sorun yok hocam, ama tam ekran olmuyor.
hiç sorun değil zaten dikey ekran olduğu için tam ekran olmaz bizde, diğer sitede resmini gördüm. Böyle olması benim için daha iyi çünkü yukarıdaki araç yakıt vs bazen açıp bakıyorum. Şu an android sürüm eski olduğu için hiçbir şey yapamamıyorum. Yeni ekran alayım diyordum ama 15bin civarında, bu şekilde 5bin'e işi çözmek çok iyi oldu hemde oraların sökülmesi vs istemiyordum. Şimdi hem android 11 olacak, hem 4gb ram 64 hafıza vs hızlı olacak hemde carplay desteğim olacak. Valla tesadüf senin konuda yazdıklarını görmek benim için süper oldu, tekrar teşekkür ederim.

Önemli değil hocam, herkes bilgilenmeli Necvox kullanan. Ekranın her şeyi dandik zaten, bir şeyler katabiliyorsak ne mutlu bana.
Yalnız uygulamayı test etmenizi öneririm hocam kurup, çalışıyor mu DPI ayarlarında sorun var mı diye.

Genelde döşemesi bi süre sonra ölüyor trim sesleri çoğalıyor diyolar. Ayrıca Icon'u bilmem ama gittiği kadar durmuyor diyolar doğru mudur?

Genelde döşemesi bi süre sonra ölüyor trim sesleri çoğalıyor diyolar. Ayrıca Icon'u bilmem ama gittiği kadar durmuyor diyolar doğru mudur?
Fren sistemi yeterli aslında araç için. Ama aracın arka takım bağımsız olmadığı için (torsiyon) arka taraftan salıyormuş gibi bir his veriyor.

Vallahi bu tarz söylemler tüm araçlar için geçerli. Skoda gruplarına gir, Mercedes gruplarına gir, hangi gruba bakarsan bak herkes bir şeyler söylüyor. Aslında buradaki durum şu ; insanların araçlardan beklentileri neler? Benim arabam üç yaşında hiçbir yerinde trim sesi yok, kılıf falan takmadım döşemesi gayet güzel hiçbir problem de yaşamadım. Henüz döşemesi ile ilgili bir problem yaşayan kimsede görmedim açıkçası. Aynı şekilde frenlerle ilgili de ne bir şikayet duydum ne de benim bir şikayetim var. Tabii burada şunları da düşünmek lazım;

Bu tarz şikayetler edenlerin hangi arabaya bindikleri de önemli. Aracına nasıl baktıkları da önemli. Ölmüş lastiklerle veyahut ucuz çakma fren balatalarıyla değil Megane BMW‘ye de binse Mercedes’e binse aynı şikayetler olacak. Adam hor kullanmış ya da şirket arabası olarak kullanılmış bir arabayı alıyor arabanın hiçbir bakımı doğru düzgün yapılmamış sonra diyor ki bu araba çok kötü.

Yani diyorum ya etkenler çok fazla, araçtan kişilerin beklentileri değişebiliyor. Sonuçta bu araba uygun fiyatlı bir C sınıfı araba gidipte bu arabayı D sınıfı bir premium segment ile kıyaslamak mantıklı değil.

EDC şanzımanla İstanbul'da iki kere farklı megane'lar kiralamıştım, performans olarak cidden çok güzel ama şanzımandan dolayı ilk kalkışlarda ciddi şekilde ya fırlama yapıyordu ya da patinaja kalıyordu. İlk gaz tepkisini hiç beğenmemiştim. Bu durum kiralık araçlardan dolayı olabilir kimse düzgün kullanmıyor ama ayrıca start stop da daha araba tam durmadan motoru kapatıyordu yokuşta bile. Araba tam durmadığı zaman da hill hold devreye girmediği için ilerlemek istediğin zaman start stop motoru çalıştırana kadar hafif geri kayıyordu araba. Özetle bagaj ve genişlik olarak güzel araba ama ben denemeden satın almazdım ilk gaz tepkisi benim için önemli çünkü.

Hocam merhabalar, 1.3 tce clio almak istiyorum. Ancak bu motoru kullanan araçların hepsinde görülen bir devirdaim ve termostat problemi var mış sanırım. Sizler böyle bir durum yaşadınız mı?

Ya da merak ettiğim bir diğer konu eğer alır almaz bu seti değiştirirsem sorunu kökten çözmüş olur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…