Çözüldü Reset NVRAM sonrası sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aykut551

Yetkin
Makaleler
1
Uzun süre sonra macOS Sonoma kuracağım sorun çıkarmazsa fakat her reset NVRAM sonrasında hata veriyor. Bu neden olur çözüm var mı? Yoksa tekrar kurmak istemiyorum, uğraşacak gücüm kaldı. Hata görseli benim değil fakat aynı hata bu.

NVIDIA için kullanacağım config: config
  • RAM 12 GB.
  • SSD veya HDD modeli 222 GB Windows + 223 GB Linux(macOS için)
  • Ekran kartı GT 740 GK107.
  • Anakart MSI MS-7817
  • İşlemci i5 4590.

Kurdunuz mu, kuracak mısınız? Yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmıyor. USB 2.0 portunu kullanmayı deneyin.

Kuracağım ama önceden Monterey vardı her reset NVRAM sonrası format atmak zorunda kalıyordum.

Düzgün bir EFI'de Reset NVRAM sonucunda oluşabilecek tek şey OpenCore girdisinin Boot Menu'den silinmesi olur. Tekrar tekrar yüklemek tamamen vakit kaybı olmuş. Keşke danışsaydınız. Ayrıca sürekli Reset NVRAM'ı kullanmanızı gerektiren şey nedir?

Düzgün bir EFI'de reset NVRAM sonucunda oluşabilecek tek şey OpenCore girdisinin boot Menu'den silinmesi olur. Tekrar tekrar yüklemek tamamen vakit kaybı olmuş. Keşke danışsaydınız.

Techolay'dan önce yeşil siteye sormuştum OpenCore boot listesinde duruyordu fakat "your Computer restarted because of a problem" hatası geliyordu.

EFI demiyorum, anakartında bulunan USB portlarını denemen gerektiğini söylüyorum. Hazır EFI kullandığın için USB mapping yoktur zaten. USB 2.0 ile deneme yap.

EFI demiyorum, anakartında bulunan USB portlarını denemen gerektiğini söylüyorum. Hazır EFI kullandığın için USB mapping yoktur zaten. USB 2.0 ile deneme yap.

Pardon anlatamadım. USB ile farklı portlarda da deneme yaptım, anakart olsun (2.0, 3.0) ön kasa portları olsun, mount EFI olsun, işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…