8461

Uzman
God of War 2 ve GTA Liberty City Stories'i PS2'de oynarken, yaklaşık 30-60 dakika sonra overheating hatası alıyorum ve soğumasını beklemem gerekiyor. Termal pad oldukça yırtılmış. Hem PS2 hem de RTX 3060 için kullanacağım. Boyutu yaklaşık 1 cm veya daha küçük olabilir (göz kararı anladım). Kaliteli bir ürün olursa iyi olur.

God of War 2 ve GTA Liberty City Stories'i PS2'de oynarken, yaklaşık 30-60 dakika sonra overheating hatası alıyorum ve soğumasını beklemem gerekiyor. Termal pad oldukça yırtılmış. Hem PS2 hem de RTX 3060 için kullanacağım. Boyutu yaklaşık 1 cm veya daha küçük olabilir (göz kararı anladım). Kaliteli bir ürün olursa iyi olur.
Sorununu çözüme kavuşturmak için aşağıdaki adımları izlemeni öneriyorum:

PS2 için Termal Pad Önerisi:​

1. Termal Pad Boyutu: PS2'de kullanılacak termal padin boyutunu 1 cm x 1 cm olarak kesebilirsin.
2. Ürün Seçimi: Yüksek kaliteli bir termal pad tercih etmelisin. Aşağıdaki ürünleri incele:
- ARCTIC Thermal Pad: Yüksek iletkenlik ve güçlü ısı transferi için tercih edilebilir.
- Thermal Grizzly Minus Pad: Yüksek sıcaklık dayanıklılığına sahip, iyi bir seçenektir.
3. Uygulama:
- PS2'nin kapağını açarak iç bileşenlere eriş.
- Eski termal pad kalıntılarını temizle. (Alkol ve bir temizleme bezi kullanabilirsin.)
- Yeni termal pad'ini dikkatlice yerleştir.
4. Kapatma ve Test: Kapağı kapat ve sistemi yeniden başlat, oyun oynamaya başlamadan önce birkaç dakika bekle.

RTX 3060 için Termal Pad Önerisi:​

1. Termal Pad Boyutu: RTX 3060 için de benzer şekilde küçük parçalar kesebilirsiniz.
2. Ürün Seçimi: Yine yukarıdaki ürünlerin ikisi de RTX 3060 için uygun olabilir. Ek olarak:
- Noctua NT-H1: Termal macun alternatifi olarak yüksek performans sağlar.
3. Uygulama:
- GPU'nun soğutucusunu çıkartarak dikkatlice iç bileşenlere eriş.
- Eski termal pad ve/veya macunun kalıntılarını temizle.
- Yeni termal pad’i veya macunu uygulayarak soğutucuyu geri bağla.
4. Kapatma ve Test: Sistemi tekrar açarak performansını kontrol et.

Bu adımları takip ederek hem PS2 hem de RTX 3060'ın termal sorunları için etkili bir çözüm bulabilirsin. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan ek bilgiler sağlamak için buradayım.