Bütçe
55.000 TL
Mevcut ekonomide 3 taksit ile daha iyi olur. X120 soğutucu yeterli olur. 750W güç kaynağı yeterli olur mu kısmını yanıtlayacak kadar bilgili değilim. Ben ayrı ayrı satın aldığım için 1000W tercih etmiştim. Sitede 850W'a yükseltme seçeneği var.

Güç kaynağı hk. @Yusuf7878 veya @LH44 hocalarım daha iyi cevap verir.
Hocam 3 taksit ile alacağım ama biraz üstüne ekliyor Gaming.gen.tr. Faiz ile şu an ne kadar fark ettiğini bulamadım ama yine bir minimum 6K ediyordur diye tahmin ediyorum.
Yeterli gelmesi gerek. Ekran kartı 9070 XT'nin hangi modeli?
ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman hocam AMD RX 9070XT alayım. 3 taksit ile almayı planlıyorum. Bir de thermalight X120 soğutucu yeterli olur mu? Ekstra sıvı soğutucuys para ödemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bir de kasa 750W yeter mi?
Hocam tam bilmiyorum ama sanırım kasa ile beraber geliyor. Kasa:

FSP CMT318 RGB Temperli Cam USB 3.0 E-ATX Siyah Full Tower FSP Hydro K Pro Gen5 750W 80+ Bronze Gaming Kasa

750W yeterli gelecektir. 9070XT yük altında aşağı yukarı 320W çekiyor.

Hocam tam bilmiyorum ama sanırım kasa ile beraber geliyor. Kasa:

FSP CMT318 RGB Temperli Cam USB 3.0 E-ATX Siyah Full Tower FSP Hydro K Pro Gen5 750W 80+ Bronze Gaming Kasa

PSU ne çok iyi ne çok kötü bir model. İşinizi görecek nitelikte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 3 taksit ile alacağım ama biraz üstüne ekliyor Gaming.Gen.TR faiz ile şu an ne kadar fark ettiğini bulamadım ama gene bir minimum 6K ediyordur diyr tahmin ediyorum.
3 taksit yapılınca 6.000 gibi bir artış varsa parça parça ayrı sitelerden peşin fiyatına taksit şekilde almayı düşünebilirsin, belki daha karlı olur.

Hocam 3 taksit ile alacağım ama biraz üstüne ekliyor Gaming.gen.tr. Faiz ile şu an ne kadar fark ettiğini bulamadım ama yine bir minimum 6K ediyordur diye tahmin ediyorum.

ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16 GB.
Hepsiburada, İncehesap, Amazon'a filan da bakın. 3-4-6-9 taksit imkanları var vade farksız.

3 taksit yapılınca 6.000 gibi bir artış varsa parça parça ayrı sitelerden peşin fiyatına taksit şekilde almayı düşünebilirsin, belki daha karlı olur.

Hocam bilmiyorum dediğiniz gibi de olabilir ama sistemi ailem alacağı için ekstre bir de onunla uğraşırlar mı bilmiyorum. Yani tüm yaz şu sistem için çalıştım bir de üstüne bir sorun yaşamak istememein sebebi de bu. Bir de onunla ekstra uğraşmak istemiyorum. O zaman AMD alıyorum doğru mudur?

Hepsiburada, İncehesap, Amazon'a filan da bakın. 3-4-6-9 taksit imkanları var vade farksız.

Bakayım hocam da gene sanırım Gaming.Gen.TR'den alırım.

Hocam bilmiyorum dediğiniz gibi de olabilir ama sistemi ailem alacağı için ekstre bir de onunla uğraşırlar mı bilmiyorum. Yani tüm yaz şu sistem için çalıştım bir de üstüne bir sorun yaşamak istememein sebebi de bu. Bir de onunla ekstra uğraşmak istemiyorum. O zaman AMD alıyorum doğru mudur?
Bir araştırma yapıp taksitli alabileceğin en uygun sistemi bulmaya çalışacağım. Bakınca tekrar etiketlerim.

Mevcut ekonomide 3 taksit ile daha iyi olur. X120 soğutucu yeterli olur. 750W güç kaynağı yeterli olur mu kısmını yanıtlayacak kadar bilgili değilim. Ben ayrı ayrı satın aldığım için 1000W tercih etmiştim. Sitede 850W’a yükseltme seçeneği var.

Güç kaynağı hk. @Yusuf7878 veya @LH44 hocalarım daha iyi cevap verir.
O zaman hocam AMD RX 9070XT alayım. 3 taksit ile almayı planlıyorum. Bir de thermalight X120 soğutucu yeterli olur mu? Ekstra sıvı soğutucuys para ödemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bir de kasa 750W yeter mi?
Soğutucu kısmını şimdi gördüm. X120'den ziyade şu modeli öneririm; https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Teşekkürler. Bu arada genel bilindik siteler olursa daha iyi olur.
@Ozi2658 Şu sistemi tavsiye ederim. Özelleştirdim ve peşin fiyata üç taksit var.

Özelleştirilmiş haliyle 58.000 lira fiyatı var. Gaming.gen’de de taksit farkı koyulunca aşağı yukarı buraya geliyor. Daha düşük fiyat istersen işlemciyi 7600 veya 7500F’e düşürebilirsin.

Son düzenleme: