Mevcut ekonomide 3 taksit ile daha iyi olur. X120 soğutucu yeterli olur. 750W güç kaynağı yeterli olur mu kısmını yanıtlayacak kadar bilgili değilim. Ben ayrı ayrı satın aldığım için 1000W tercih etmiştim. Sitede 850W'a yükseltme seçeneği var.
Güç kaynağı hk. @Yusuf7878 veya @LH44 hocalarım daha iyi cevap verir.
Hocam 3 taksit ile alacağım ama biraz üstüne ekliyor Gaming.gen.tr. Faiz ile şu an ne kadar fark ettiğini bulamadım ama yine bir minimum 6K ediyordur diye tahmin ediyorum.
O zaman hocam AMD RX 9070XT alayım. 3 taksit ile almayı planlıyorum. Bir de thermalight X120 soğutucu yeterli olur mu? Ekstra sıvı soğutucuys para ödemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bir de kasa 750W yeter mi?
Hocam 3 taksit ile alacağım ama biraz üstüne ekliyor Gaming.Gen.TR faiz ile şu an ne kadar fark ettiğini bulamadım ama gene bir minimum 6K ediyordur diyr tahmin ediyorum.
Hocam 3 taksit ile alacağım ama biraz üstüne ekliyor Gaming.gen.tr. Faiz ile şu an ne kadar fark ettiğini bulamadım ama yine bir minimum 6K ediyordur diye tahmin ediyorum.
Hocam bilmiyorum dediğiniz gibi de olabilir ama sistemi ailem alacağı için ekstre bir de onunla uğraşırlar mı bilmiyorum. Yani tüm yaz şu sistem için çalıştım bir de üstüne bir sorun yaşamak istememein sebebi de bu. Bir de onunla ekstra uğraşmak istemiyorum. O zaman AMD alıyorum doğru mudur?
Hocam bilmiyorum dediğiniz gibi de olabilir ama sistemi ailem alacağı için ekstre bir de onunla uğraşırlar mı bilmiyorum. Yani tüm yaz şu sistem için çalıştım bir de üstüne bir sorun yaşamak istememein sebebi de bu. Bir de onunla ekstra uğraşmak istemiyorum. O zaman AMD alıyorum doğru mudur?
Mevcut ekonomide 3 taksit ile daha iyi olur. X120 soğutucu yeterli olur. 750W güç kaynağı yeterli olur mu kısmını yanıtlayacak kadar bilgili değilim. Ben ayrı ayrı satın aldığım için 1000W tercih etmiştim. Sitede 850W’a yükseltme seçeneği var.
Güç kaynağı hk. @Yusuf7878 veya @LH44 hocalarım daha iyi cevap verir.
O zaman hocam AMD RX 9070XT alayım. 3 taksit ile almayı planlıyorum. Bir de thermalight X120 soğutucu yeterli olur mu? Ekstra sıvı soğutucuys para ödemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bir de kasa 750W yeter mi?
Özelleştirilmiş haliyle 58.000 lira fiyatı var. Gaming.gen’de de taksit farkı koyulunca aşağı yukarı buraya geliyor. Daha düşük fiyat istersen işlemciyi 7600 veya 7500F’e düşürebilirsin.