Memoryde sorun olmuyorda core clock cok hassas fazla verınce oyun cokuyor hemen.
Eğer bu testler doğruysa, termal sıcaklıklar da önemli furmark dan test edilmesi lazım, GDDR7 gerçekten çok iyimiş.
Memoryde sorun olmuyorda core clock cok hassas fazla verınce oyun cokuyor hemen.
Furmarkta 400 3000 verınce sıcaklıklar aynı kalmıştı bende.Eki Görüntüle 204391
Eğer bu testler doğruysa, termal sıcaklıklar da önemli furmark dan test edilmesi lazım, GDDR7 gerçekten çok iyimiş.
Benım vramlar samsung degıl hynix bide fark olur mu ki.Ben bu GDDR7 belleklerin güzel OC yapıldığını biliyordum da bu kadar yüksek değerler ile yapıldığını bilmiyordum az daha zorlar sa 5080'ni 5090 Ti yapacak![]()
FurMark'ta 400 3000 verınce sıcaklıklar aynı kalmıştı bende.
Yok core 3000 kusur gozukuyordu msi afterburnerde.Acaba yük altında olduğu için verilen saat hızlarını kabul etmemiş olabilir mi bir kere yaşamıştım 3090 da.
400 verince.Yok core 3000 kusur gozukuyordu msi afterburnerde.
Test edip fotograf atayım mı hocam.Sonradan FurMark kapatıp değerleri verince onaylamıştı.
Yok Core 3000 kusur gozukuyordu MSI Afterburner'de.
400 verince.
30 bıne aldım ben 2 hafta once 36 olmus kart dahada artar.Değerler çok iyide acaba zararı ne düzeyde şu an tek soru bu GPU fiyatları fena zam yiyecek AI yüzünden.