RTX 5070 mi yoksa RX 9070 XT mi tercih edilmeli?

O zaman şöyle bir soruyu size yöneltsem, sözleşmeye aykırı olmaz diye düşünüyorum: Siz olsanız, bu oyun bilgisayarı için hangi kartı tercih edersiniz?
Eğer bütçeniz kısıtlı ise siz uzun vadeli yatırım yapmak zorundasınız. Ben ise RTX 6000 serisini beklerim, çıkınca kartımı o seriden bir kartla değiştiririm.

NVIDIA'nın stok sorunu bu şekilde devam ederse ve kartlar TESF fiyatının iki katı olursa AMD almak son kullanıcı için daha mantıklı.

5070 DLSS, FG vs ile net daha önde olur ama 2 kat daha pahalı olur. O yüzden ikisi arasında seçim yapmak arasında kalınmaz. Bütçene göre alırsın.

İçimden geçen fiyatları buraya yazıyorum;
RTX 5070 45k.
9070 XT 35-40k

Şahsen bende yeni sistem alacak birisi olarak ne yapacağımı hiç bilmiyorum...

Bu kadar pahalı olması bütçemi sarsabilir şimdiden tek tek uygun fiyatlı bulunca toplamaya çalışıyorum kasayı sipariş verdim mesela gamer gecelerini kovalamaya çalışıyorum fakat bazı ürünler stok olarak hemen bitiyor alacağım Samsung 1TB SSD mesela ve geçen gün aynı fiyata yakın bir başka marka 2TB SSD gördüm iyi mi diye bakana kadar stok bitti.

Bu kadar pahalı olması bütçemi sarsabilir şimdiden tek tek uygun fiyatlı bulunca toplamaya çalışıyorum kasayı sipariş verdim mesela gamer gecelerini kovalamaya çalışıyorum fakat bazı ürünler stok olarak hemen bitiyor alacağım Samsung 1TB SSD mesela ve geçen gün aynı fiyata yakın bir başka marka 2TB SSD gördüm iyi mi diye bakana kadar stok bitti.

Ben tek tek toplamaktansa hazır sistem bekliyorum. Parçalarla tek tek uğraşmak biraz zor geldi. Uyumluluğu sağlamakla uğraşmak veya indirimli fiyat kovalamaktansa direk alıp geçmek istiyorum ama piyasa çok kötü.

Bu yüzden konsol tarafına mı geçsem diye düşünmeye başlattı beni. Ama o tarafta oyun fiyatları olarak işin b*kunu çıkardı.

Ben tek tek toplamaktansa hazır sistem bekliyorum. Parçalarla tek tek uğraşmak biraz zor geldi. Uyumluluğu sağlamakla uğraşmak veya indirimli fiyat kovalamaktansa direk alıp geçmek istiyorum ama piyasa çok kötü.

Bu yüzden konsol tarafına mı geçsem diye düşünmeye başlattı beni. Ama o tarafta oyun fiyatları olarak işin b*kunu çıkardı.
Ne yazık ki ülke sınırları içerisindeki her türlü durumun cıvkı çıkmış halde. Uyumluluk konusunda ben yapay zekalardan destek alıyorum bu sistemi de o sayede topladım ve iyileştirmeye devam ediyorum

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt