Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Korean Kemal

Çalışkan
  • GPU: ASUS ROG STRIX RTX 5070 Ti OC
  • CPU: RYZEN 7 9800X3D
  • İşlemci Soğutucu: ASUS ROG RYUO IV SLC 360
  • Anakart: ASUS ROG STRIX X870E-E
  • RAM: XPG LANCER 32GB CL30 6000 MHz
  • SSD: XPG MARS 980 Blade 2TB 14000/13000MB/s
  • Kasa: NZXT H9 Flow Dual Chamber
  • PSU: NZXT 1000W C1000
Sistemin Fiyatı: 160.000₺

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kötü bir sistem olmuş. 5070 Ti gibi ısınmayan bir GPU için neden ROG serisi seçtiniz? Kartın fiyatı 5080'den fazla. AiO ben overpricedim diye bağırıyor. Anakart da gereksiz olmuş. Şu sistemin üstüne 40 bin TL ekleyince OLED monitör dahil RTX 5090'lı sistem toplanıyor.

Çok kötü bir sistem olmuş. 5070 Ti gibi ısınmayan bir GPU için neden ROG serisi seçtiniz? Kartın fiyatı 5080'den fazla. AiO ben overpricedim diye bağırıyor. Anakart da gereksiz olmuş. Şu sistemin üstüne 40 bin TL ekleyince OLED monitör dahil RTX 5090'lı sistem toplanıyor.
Ekran kartını 54K'ya aldım dostum. AIO gayet iyi, anakart da Ryzen 9000 serisi için en iyi anakart.

İyi dediğiniz AiO, 5.500 TL'lik Galahad Lite ile aynı performansı veriyor. Anakart kötü değil, gereksiz. B850 Eagle fazla fazla yeterdi.
ASUS RTX 5090 benim sistem ile aynı fiyat acaba nasıl 5090 sistem toplamayı düşünüyorsun 200K'ya? Ayrıca 9800X3D ile B serisi anakart kullanılmamalı.

MSI anakartlar son zamanlarda problemlerden geçilmiyor. Arkadaşa katılıyorum bazı parçaları marka diye gereksiz pahalıya almışsınız. Lian Li AiO gibi parçalar kullanılabilirdi. Bunun sayersinde sistemi 5080'e bile yükseltebilirdiniz. RTX5070 ve Ti versiyonu çift fanla bile soğutuluyor. Neyse sağlık olsun almışsınız artık. Güle güle kullanın.

Evet overprice olmasına overprice fakat para merhumu göreceli, tek tek parça olarak bakıldığında sistem güzel, daha uyguna aynı performans alınır mı? Evet alınır, ama görsellik de kişiden kişiye önemli, kaliteli sistem olmuş.
Genelde forumda F/P bakıldığı için bu tarz yorumların gelmesi normal, sakin olun :)
Güle güle kullan.

Hocam sistemi ve fiyatını yazmışsınız arkadas da size overpriced olduğunu anlatmış ama eleştirileri kabul etmiyorsunuz sisteme herhangi bir laf söylenmesini istemiyorsanız konuyu neden açtığınızı anlayamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.