Korean Kemal
Çalışkan
Ben ASUS ROG 5070 Ti ekran kartını Amazon'dan 53.999 TL'ye almıştım bunun için uyumamıştım hatta, zengin falan değilim benim kafa yapısı 1 kere alayım en iyisini alayım şeklinde bütçeme göre. PNY 5080 niye alayım? Neden B serisi anakart kullanayım? Neden Deepcool PSU kullanayım?Bence sistem nasıl olmuş yerine F/P odaklı sistem arayışı içinde değilim, paramla alabileceğim en kaliteli bileşenleri almaya çalıştım, ekstra tavsiye öneriniz vesaire olur mu diye yazsan kimse çok da bir şey demezdi açıkçası. Tüm forumlara özel bu konu, şimdi adam diyor 150K bütçe var, gelen yorumların hepsi F/P odaklı olur. Gainward 5090 kartı 100K satılmıştı mesela 1 ay önce, gerekirse adam onu alıyor custom loop sıvı soğutmaya entegre ediyor waterblock vesaire kullanıyor, içine de mesela ROG Astral 5090 BIOS'u yazıyor. İşten anlayan böyle yapıyor ya da overclock yapan, demek istediğim o. 5070 Ti zaten 5080'den aman aman da farkı olmayan bir ekran kartı, bana kalsa Super serisi beklenmeli şu aralar.
Ben fiyatını hak ediyor mu diye bir soru sormadım konuyu açarken, sistemin parçaları nasıl dedim. Fesatlıktan çok kötü sistem o bu dendi, bir tek kendileri biliyor bir şeyleri.Bence sistem nasıl olmuş yerine F/P odaklı sistem arayışı içinde değilim, paramla alabileceğim en kaliteli bileşenleri almaya çalıştım, ekstra tavsiye öneriniz vesaire olur mu diye yazsan kimse çok da bir şey demezdi açıkçası. Tüm forumlara özel bu konu, şimdi adam diyor 150K bütçe var, gelen yorumların hepsi F/P odaklı olur. Gainward 5090 kartı 100K satılmıştı mesela 1 ay önce, gerekirse adam onu alıyor custom loop sıvı soğutmaya entegre ediyor waterblock vesaire kullanıyor, içine de mesela ROG Astral 5090 BIOS'u yazıyor. İşten anlayan böyle yapıyor ya da overclock yapan, demek istediğim o. 5070 Ti zaten 5080'den aman aman da farkı olmayan bir ekran kartı, bana kalsa Super serisi beklenmeli şu aralar.
İşin içine ROG girdiği zaman senin bu sistem 150K da olur 200K da olur, ama ederi bana sorsan 100K'yı geçmez, buradakiler de toplar yüksek ihtimalle, FPS olarak da aynı FPS alırsın oyunlarda. Sırf ROG diye bu fiyatlar, başka bir şey değil. Para herkesin kendi parası yani. Ama bu tarz içerikler forumlarda hep tartışma yaratmıştır. Konu başlığını daha düzgün ayarlamak lazım.
Son düzenleyen: Moderatör: