Sanırım destekli değil. Model numarası CT32G56C46S5.M16D1SMT değil, Main veya Advanced kısımda dediğim şekilde çıkması gerekiyordu normalde. Ramlerin EXPO/XMP destekli mi diye bir baksana.
Muhtemelen Kontrol Merkezi güç ve performans ayarlarına müdahale ediyordu. Kaldırdığında kısıtlamalar ortadan kalktı. Kontrol Merkezi kaynaklı böyle bir soruna daha önce denk gelmemiştim, fakat çözüm varsa sorun yoktur. O yüzden bu şekilde kullanabilirsin. Mesela Asus Rog Strix G16 laptopumda tekleme sorununu minimize etmek için Armory Crate uygulamasını silip G-Helper kurmuştum. Hem daha hafif hem de watt sınırlaması gibi işlemleri kolayca yapabiliyorsun. Bu mesela başlı başına sorunların azalmasını sağlamıştı. Sende de benzer bir şey olduğunu düşünüyorum.Sanırım destekli değil. Model numarası CT32G56C46S5.M16D1
Bu arada kontrol merkezini kaldırınca Stutter gitti denebilir. FrameTime çok düzgün oldu bunu neye bağlayabiliriz ?
Sağolasın şuan pek bir sorun yok ama ilk dediklerini deneyeceğim. Format vb.Muhtemelen Kontrol Merkezi güç ve performans ayarlarına müdahale ediyordu. Kaldırdığında kısıtlamalar ortadan kalktı. Kontrol Merkezi kaynaklı böyle bir soruna daha önce denk gelmemiştim, fakat çözüm varsa sorun yoktur. O yüzden bu şekilde kullanabilirsin. Mesela Asus Rog Strix G16 laptopumda tekleme sorununu minimize etmek için Armory Crate uygulamasını silip G-Helper kurmuştum. Hem daha hafif hem de watt sınırlaması gibi işlemleri kolayca yapabiliyorsun. Bu mesela başlı başına sorunların azalmasını sağlamıştı. Sende de benzer bir şey olduğunu düşünüyorum.