TheKai

Başarılı
Merhaba. Oyun oynarken görüntü birden gitti ve arkadaki sesler drrr diye gelmeye başladı. PC'yi tekrar açtım yine denedim yine aynı şekilde kapandı ve tekrar açmayı denediğimde hiç görüntü gelmedi. Ekran kartı pin kablosunu çıkartıp taktım ve tekrar açtım bu sefer görüntü geldi. İlk önce OCCT PSU testi yaptım herhangi bir kapanma olmadı sonra ise ekran kartı testi yaptım başlar başlamaz görüntü gitti. Ve şu an açmaya çalıştığımda görüntü gelmiyior. Uzun zaman önce yine aynı sorunla karşılaşmıştım fakat görüntü gelmeme gibi bir sorun yoktu. Birden gidiyordu sadece ve PSU'yu garantiye yollamıştım fakat PSU'da bir sorun olmadığını söyleyip geri gönderdiler.
Ve geldiğinde sorunsuz çalışıyordu fakat şimdi tekrar aynı hatayı verdi sorun ekran kartında olabilir mi? Ne yapmam gerek?

Sistem özelliklerim:
i5-12400F
Gamepower 650W PSU.
16 GB RAM.
RX6700.
H610M-H

Kendi servis numarasını arayın sert bir şekilde durumun düzelmediğini ve ne baştan savma iş yaptıklarını söyleyin yani biraz azarlayın tekrar alsınlar baksınlar. Mail de atın.

Arena bilgisayar bugün kapalı gözüküyor. Arena Bilgisayar'ı mı arayayım yoksa ServisPoint'i mi?

Kendi servis numarasını arayın sert bir şekilde durumun düzelmediğini ve ne baştan savma iş yaptıklarını söyleyin yani biraz azarlayın tekrar alsınlar baksınlar. Mail de atın.

Kaç aylık. Eğer 1 2 aylık falansa değişim talep edin.

Yok hocam 1 sene oldu.

Ekran kartı markası ne ve siz hangisinden garantiye gönderdiniz arenabilgisayar aracılığıyla mı yoksa markayı mı aradınız?

Sapphire Pulse RX6700 10 GB kartın markası ve ben kartı arena bilgisayar üzerinden gönderdim onlar da ServisPoint'e göndermişler.

Sapphire Pulse RX6700 10 GB kartın markası ve ben kartı arena bilgisayar üzerinden gönderdim onlar da ServisPoint'e göndermişler.

Üstelik üstüne not yazmama rağmen.

Dosya Ekleri

• IMG_20240511_155837.webp
    IMG_20240511_155837.webp
    187,3 KB · Görüntüleme: 73