Merhaba arkadaşlar,
FurMark testiyle birlikte ekran kartı değerlerini bırakıyorum buraya. Değerler çok anlamsız geliyor. Yardımcı olabilecek var mı bu konuyla alakalı? Herkese iyi Sosyaller diliyorum.
@Ehwenisher bende hiç ellemesin diyorum zaten fabrika çıkışı ekran kartı üreticisi sen fan ayarı yapmasanda belirli bir fan ayarı belirliyor. Maksimum şu RPM maksimum hotspot sıcaklığına göre hiçbir şey yapmasanda belirleniyor.
Çıkabilirsin ama frekanstan dolayı güç tüketimi artacaktır. Ardından teste tabii tutun. Sıkıntı yoksa oyunlarda da denersiniz, sorun çıkmazsa hayırlı olsun.
Çıkabilirsin ama frekanstan dolayı güç tüketimi artacaktır. Ardından teste tabii tutun. Sıkıntı yoksa oyunlarda da denersiniz, sorun çıkmazsa hayırlı olsun.
Ufak miktarda yetersiz kalırsa WattMan a-hatası ile ayarlar resetlenir ama sistemde reset atılmaz, gerekenden düşük kalırsa yine ayarlar sıfırlanır ve sistemde resetlenir.
Ufak miktarda yetersiz kalırsa WattMan a-hatası ile ayarlar resetlenir ama sistemde reset atılmaz, gerekenden düşük kalırsa yine ayarlar sıfırlanır ve sistemde resetlenir.
875v ile stabil kalıyorsa şükretmelisin hocam. Sağ üst kısımda profili dışa aktar olacak. Bu ayarları koruyun ve oyunlarda test edin hocam hata almazsan iyi. Alırsan +25v verirsin her seferinde.