Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rifle

Uzman
Arkadaşlar, sistemi 03.08.2024'te aldım İtopya mağazasından. Ekran kartım ve işlemcim RX 7700XT, Ryzen 5 7600. Sıcaklıklarda da herhangi bir problem yok fakat her oyunda takılma var. Anlık takılma Valorant'da da aynı, hikayeli oyunlarda da aynı.

Ekran kartını satıp NVIDIA'ya geçmem mi lazım? Hiçbir sorun yok sıcaklıklar olsun testler olsun. Driver da değiştirdim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaşırtmadı...

Linux falan kullanmak istemiyorum. AMD kart yapmayı beceremiyorsa ben neden Linux kullanmak zorundayım? Kusura bakma ama aşırı saçma bir çözüm yöntemi bu.
Saçma ama iade yoksa veya para yoksa kullanılacak en mantıklı yöntem.

Dying light rdr 2 gow cyberpnuk days gone valorant cs fm 24 ea fc 24 gibi oyunları oynayabiliyor muyum?
Oynarsın.

Videoda pro driver kullanın diyor benim kartım 6700 en son çıkan pro driver 2022 yılında çıkmış. Diyelim ki takılmalar vs bitti. 2 sene önceki driver her oyunu destekleyecek mı ?
Hayır, destekliyor. Tabii bağımsız oyun veya anti virüs yazılımı varsa değişir.

Hayır, destekliyor. Tabii bağımsız oyun veya anti virüs yazılımı varsa değişir.
Attığınız linkteki siteye girdim son 4 yılda çıkan cod oyunlarını çalıştırmadığı söyleniyordu.

Maddi gücü iyi olan gitsin kral Nvidia kart alsın.

Maddi durumu iyi olmayan AMD'ye bulaşmasın 2.ele düzgün bir Nvidia kart alsın.

@Rifle

Bu siteden bakın oynayacağınız oyunlara destekliyorsa ona göre kurun boşa uğraşmayın. Soldaki 3 çizgiye tıklayın. Arama butonuna istediğiniz oyunun ismini yazıp destekleyip desteklemeyeceğini görürsünüz.

Attığınız linkteki siteye girdim son 4 yılda çıkan cod oyunlarını çalıştırmadığı söyleniyordu.

Maddi gücü iyi olan gitsin kral Nvidia kart alsın.

Maddi durumu iyi olmayan AMD'ye bulaşmasın 2.ele düzgün bir Nvidia kart alsın.
Tabii bağımsız oyun veya anti virüs yazılımı varsa değişir.

Maddi durumu iyi olmayan AMD'ye bulaşmasın 2.ele düzgün bir NVIDIA kart alsın.

2. ek param olsa NVIDIA alacaktım mecburen RX 6600XT aldım keşke borç birikmeseydi. :(

Güvenilir linux linki atabilir misiniz gece geç saatler de onu indirip deneyeyim bakayım. Hiç kullanmadım ama hayırlısı.
Link: Linux Mint 22 "Wilma" - Linux Mint

Ek: "Guzel Hostıng" adlı sunucudan indirin.

Attığınız linkteki siteye girdim son 4 yılda çıkan CoD oyunlarını çalıştırmadığı söyleniyordu.

Maddi gücü iyi olan gitsin kral NVIDIA kart alsın.

Maddi durumu iyi olmayan AMD'ye bulaşmasın 2.ele düzgün bir NVIDIA kart alsın.

Madi durumum çok yoktu 4060 Ti 16 GB 36 vereceğime kule tipi 32 GB RAM'li 7700XT aldım ileride zaten sorun yaşarsam AMD kartrını satarım düşüncesi ile, bence çok doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. Ne kadar sorun yaşasam da ilerisi için 32 yaptım RAM'i.

Para kazanmak zor değil aslında tükürdüğümün ülkesinde iş yok ki olanlarda köle arıyor.

Düzgün işlerde de topril yürüyor.

2 ay komilik yaptım. Midem bulandı. Gittim bir tane haber şirketinde yazarlık ve Instagram arşivi yapıyordum. Instagram kapanınca o haber ajansıda kapandı.

Para kazanmak zor değil aslında tükürdüğümün ülkesinde iş yok ki olanlarda köle arıyor.

Düzgün işlerde de topril yürüyor.

Geçen bir işe girdim, 2 gün sonra istifa ettim, başta ne konuşuluyorsa o değil midir? Benim bildiğim öyledir. İlk 3 gün 12 saat çalışacaktım AVM de telefon aksesuarcısın da, sonrasın da yemek param multi jet kartıma yatıyordu 5000 bin TL, ilk gün işi bilmememe rağmen 7000'TL'lik satış yaptım, İkinci gün yemek paramı kendi cebimden ödedim ve ilk 1 hafta 12 saat yapacaksın dediler, işi öğrenmem içinmiş, ben de dedim bana başta böyle konuşsaydınız kabul etmezdim deyip istifamı sunmuştum.

Geçen bir işe girdim, 2 gün sonra istifa ettim, başta ne konuşuluyorsa o değil midir? Benim bildiğim öyledir. İlk 3 gün 12 saat çalışacaktım AVM de telefon aksesuarcısın da, sonrasın da yemek param multi jet kartıma yatıyordu 5000 bin TL, ilk gün işi bilmememe rağmen 7000'TL'lik satış yaptım, İkinci gün yemek paramı kendi cebimden ödedim ve ilk 1 hafta 12 saat yapacaksın dediler, işi öğrenmem içinmiş, ben de dedim bana başta böyle konuşsaydınız kabul etmezdim deyip istifamı sunmuştum.
Ben nereye iş için gittiysem eleman aldık, bayan eleman lazım diyorlar. Tabi ülke abaza dolu olduğu için bayan elemanlar doğal olarak müşteri çekebilir.