Koneko Toujou
Üstün
Arada 5.000 TL fark var, sizce bu fiyat farkına değecek bir fark var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
FSR 4 destekli oyun sayisi 2 elin parmagini gecmiyor. FSR'a bel baglamak mantiksiz.Ben olsam 5K fiyat farkı vermek yerine grafik ayarlarını ultradan yükseğe düşürür bir de FSR 4 açardım. 125 dolar sırf VRAM için vermek istemezdim. Kazıklanmak gibi geliyor bana.
Hocam şansa bak 1 saniye önce 8gb vram de iyi diyordum.Oyunlarda VRAM yetmiyor diye 2080S'ten 2080 Ti'a, ondan da RX 6800'e gecmistim. 2080 Ti'daki 11 GB VRAM bile bazi oyunlarda yetmiyordu. 8 GB'in vasatligini sen dusun. 8 GB VRAM savunucularini da umursama.
Hocam ayar kısıp da 8gb ile 1080p de oynanmayacak oyun sayısı bir elin parmağını geçmez, yeni çıkacak oyunlarda fsr 4 destekleyecektir. Fsr 3.1 destekli oyunlar zaten fsr4’ü otomatik destekliyor. Vram bu kadar önemli bir detay olmamalı bence. Gpu’nun işleme gücü, kullanılan çözünürlük, kullanılan ayarlar, upscale teknolojileri vs falan çok fazla etki ediyor. Amd kartlar ekstra vram tüketiyor belki bu yüzden limitlenebilir kart.FSR 4 destekli oyun sayisi 2 elin parmagini gecmiyor. FSR'a bel baglamak mantiksiz.