- Makaleler
- 1
Bu zaten M-Die çıktı, 6200 C26 olmuyor daha :/Hocam bilmiyorum ya pek güvenemedim kendime. 6800 C24 için![]()
Bu zaten M-Die çıktı, 6200 C26 olmuyor daha :/Hocam bilmiyorum ya pek güvenemedim kendime. 6800 C24 için![]()
1.55 CL28 teste al.
Onda sorun yoktu ama deniyeyim tekrar.
Üflüyor. Ben de anlamış değilim.@nikilaudaxxx Fan üflemiyor muydu, sıcaklık neden 58, problem olmaz şu an, 80'e kadar yolu var. Testteki kadar oyunda ısınmaz.
İyi diye phantom aldık engel oluyo şimdi. Bir daha fan alamam hocam sanırım. Böyle zararı olmayacaksa Dursun yoksa 6000 CL28e çekelim. Ne dersin? Veya sen ne dersin onu yapalım?Eki Görüntüle 206481
Açı kaynaklı 1.'ye tam vuramıyor, mATX+Phantom olduğundan dolayı ayrı bir fanı çapraz üfleteceksin, Ageras tarzında bir fan alıp ilk seferki gibi çapraz üflet. @nikilaudaxxx
Odam da sıcak etkisi olabilir. 59.5 sabit şuan kasayı diktim. Kapak açık.Eki Görüntüle 206481
Açı kaynaklı 1.'ye tam vuramıyor, mATX+Phantom olduğundan dolayı ayrı bir fanı çapraz üfleteceksin, Ageras tarzında bir fan alıp ilk seferki gibi çapraz üflet. @nikilaudaxxx
@nikilaudaxxx Test esnasında kasa kapağı açık bırak, dereceler düşebilir ekstra.