xLeomessi
Becerikli
Son düzenleme:
Dediklerimi değişebilirsin alt zamanları, diğer ayarlar gayet iyi. Nitro kısmı nasıl, onu atmamışsın. Dediğim ekstra ayarlar kapalı mı?Eki Görüntüle 179901
@Ayhan Dönmez hocam şu an görüntü aldım.
Eki Görüntüle 179907
Eki Görüntüle 179908
Ram test pro çalıştırdım bekliyorum hocam. @Ayhan Dönmez
Her şey kapalı hocam. Nitro unutmusum atayım.Eki Görüntüle 179909
Şöyle değiş, Memory Context-Power Down-Integrated Graphics-Fast Boot Disable yap. @xLeomessi
Dediklerimi değişebilirsin alt zamanları, diğer ayarlar gayet iyi. Nitro kısmı nasıl, onu atmamışsın. Dediğim ekstra ayarlar kapalı mı?
1.19 veriyor SoC voltaj, 1.25 yapabilsen iyi olurdu ama stabilse kalsın şart değil @xLeomessi
Stabil giderse dokunmuycam daha ya kalsın böyle.1.19 veriyor SoC voltaj, 1.25 yapabilsen iyi olurdu ama stabilse kalsın şart değil @xLeomessi
Anladım hocam ramtest pro bitmesini beklicem. şu an 56 derece oldu ramler.Bu tarz ayarlar read to write delay tarzı ayarlar, gecikme düşüşü için lazım, ana sistem gecikmesi, bandwith artışı vesaire. @xLeomessi
Derecede problem olmaz, 70-80'e kadar yolu var. 60-70 aralığında kalması stabilite için daha iyi olur, çünkü aktif olarak üfleyen fan yok, tREFI 50k bıraktın hata almazsın.Anladım hocam ramtest pro bitmesini beklicem. şu an 56 derece oldu ramler.