Thanos

Üstün
S23 FE modeline sahip arkadaşlar konuya yazabilir mi? RT performansı nasıl? Ben de bu telefonu aldım, daha doğrusu sipariş ettim. Bu telefonu tabii ki oyun için almadım ama arada oyun oynarım ve açıkçası RT gibi bir nimet varken nasıl bir performans sergiliyor merak ettim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android'de ışın izlemeli oyun mu var mış? 890M gibi bir canavar bile zorlanıyorken mobil grafik biriminin oynanabilir performans vereceğini sanmıyorum çok çok basit bir oyun değilse, örnek link atarsan denerim.

Android'de ışın izlemeli oyun mu var mış? 890M gibi bir canavar bile zorlanıyorken mobil grafik biriminin oynanabilir performans vereceğini sanmıyorum çok çok basit bir oyun değilse, örnek link atarsan denerim.

CoD Mobile'de RT var diye biliyorum S23 FE kullanıyorsanız açıp denerseniz sevinirim.

Amacım RT açıp telefonun ömrünü kısaltmak değil zaten. Çok nadir, hatta bir kereye mahsus açıp deneyimlemek.

Gelince denersin.

Hani elinde S23FE olan ve CoD Mobile yüklü olan biri çıkmadığı ve çok meraklı biri çıkmadığı sürece kimse açıp denemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Thanos hocam sizde S23 FE sipariş verdiniz mübarek her şeyi sordunuz :) Ben bu telefonu kullanıyorum ben bu kadar soru sormadım kimseye, zaten telefon fiyatıyla orta segment telefonları tokatlıyor. A serisi yerine S serisi telefon aldım kullanıyorum. S23 FE konusu görüyorum kesin yine Paul hocam açmıştır diyorum şaşırmıyorum ;) Bu açtığın konuları tek bir konuya toparla bari incelemesini yap sizin gibi merak eden insanlar için ayrı konu yerine tek bir konuda olsun. Belki düz modeli, Plus ve Ultra modelinde bu kadar soru gelmemiştir :giggle: Yeni konuları görünce sanırım bu telefondaki özellikleri sorma gereği duyuyorsunuz 🙃

Bu arada yanlış anlamayın zaten gülücüklerle cevap verdim yanlış anlamayın diye. Burası forum istediğinizi sorabilirsiniz bu sizin doğal hakkınız. Sadece kullanmış olduğum telefonda fazla soru ve konu görünce şaşırıyorum özel telefon mu aldım diye.

Bir tanede ileride soracağın soruya önceden cevap vereyim. İleride yazılım problemi yaşıyorsun, Odin ile Stock ROM yükleyecekseniz Knox sayacı artmıyor, garanti dışı kalmıyor. Sürüm düşüremezsin, güvenlik sebebiyle. Aynı güvenlik sürümünde Stock ROM veya üst sürüm Stock ROM kurabilirsiniz. Eğer illa eski sürüme dönmek istiyorum diyorsan Bootloader kilidi açarsın bu seferde Knox sayacı artıyor ve cihazınız garanti dışı kalıyor. Knox sayacı bozulursa Samsung uygulamaları kullanamazsın telefon çöp gibi bir şey olur.

Son düzenleme:
Android'de ışın izlemeli oyun mu var mış?
Birkaç oyun var galiba ama mobil için gereksiz bir özellik.
890M gibi bir canavar bile zorlanıyorken mobil grafik biriminin oynanabilir performans vereceğini sanmıyorum çok çok basit bir oyun değilse, örnek link atarsan denerim.
War Thunder Edge deneyebilirsin, optimizasyonu vasat bir oyun ama RT var mı var.
Arena Breakout oyununda da vardı galiba.