@Thanos hocam sizde S23 FE sipariş verdiniz mübarek her şeyi sordunuz

Ben bu telefonu kullanıyorum ben bu kadar soru sormadım kimseye, zaten telefon fiyatıyla orta segment telefonları tokatlıyor. A serisi yerine S serisi telefon aldım kullanıyorum. S23 FE konusu görüyorum kesin yine Paul hocam açmıştır diyorum şaşırmıyorum

Bu açtığın konuları tek bir konuya toparla bari incelemesini yap sizin gibi merak eden insanlar için ayrı konu yerine tek bir konuda olsun. Belki düz modeli, Plus ve Ultra modelinde bu kadar soru gelmemiştir

Yeni konuları görünce sanırım bu telefondaki özellikleri sorma gereği duyuyorsunuz
Bu arada yanlış anlamayın zaten gülücüklerle cevap verdim yanlış anlamayın diye. Burası forum istediğinizi sorabilirsiniz bu sizin doğal hakkınız. Sadece kullanmış olduğum telefonda fazla soru ve konu görünce şaşırıyorum özel telefon mu aldım diye.
Bir tanede ileride soracağın soruya önceden cevap vereyim. İleride yazılım problemi yaşıyorsun, Odin ile Stock ROM yükleyecekseniz Knox sayacı artmıyor, garanti dışı kalmıyor. Sürüm düşüremezsin, güvenlik sebebiyle. Aynı güvenlik sürümünde Stock ROM veya üst sürüm Stock ROM kurabilirsiniz. Eğer illa eski sürüme dönmek istiyorum diyorsan Bootloader kilidi açarsın bu seferde Knox sayacı artıyor ve cihazınız garanti dışı kalıyor. Knox sayacı bozulursa Samsung uygulamaları kullanamazsın telefon çöp gibi bir şey olur.