Makaleler
6
20250509_135146.webp

• Samsung, gelecek hafta tanıtacağı Galaxy S25 Edge'in, corning Gorilla Glass ceramic 2 teknolojisiyle Ultra ince ve dayanıklı bir ekrana sahip olacağını duyurdu.

• Bu yeni teknoloji, cam matrisine yerleştirilmiş kristallerle hem optik şeffaflığı hem de sağlamlığı en üst seviyeye çıkarıyor.

• Samsung yöneticileri, Galaxy S25 Edge'in inceliği ve dayanıklılığıyla yeni bir standart belirleyeceğini iddia ediyor.

kaynak:https://www.webtekno.com/samsung-galaxy-s25-edge-ekran-koruma-teknolojisi-h158385.html

Son düzenleme:
Hangi arzın talebi olduğunu çok merak ediyorum bu telefonun (ve bi ara dedikoduları dönen iPhone 17 Air'in)

Ben kimsenin ultra ince telefon arayışında olduğunu da göremiyorum. Kimsenin S25 ya da S25+ gibi telefonlara bu çok kalın ya da ağır dediğini görmedim. S25 Ultra kalın ve ağır denilebilir o doğru fakat bu telefonda S25 Ultra ile rakip değil zaten? E amacı ne o zaman anlayamıyorum. Firmalar kendi çalıp kendi oynuyor tüketiciler de aaa ne kadar hoş diyip atlıyor. Samsung onun yerine düz S25 serisine biraz daha iyileştirme yapamaz mıydı mesela?

Hangi arzın talebi olduğunu çok merak ediyorum bu telefonun (ve bir ara dedikoduları dönen iPhone 17 Air'in)

Ben kimsenin Ultra ince telefon arayışında olduğunu da göremiyorum. Kimsenin S25 ya da S25+ gibi telefonlara bu çok kalın ya da ağır dediğini görmedim. S25 Ultra kalın ve ağır denilebilir o doğru fakat bu telefonda S25 Ultra ile rakip değil zaten? E amacı ne o zaman anlayamıyorum. Firmalar kendi çalıp kendi oynuyor tüketiciler de AAA ne kadar hoş deyip atlıyor. Samsung onun yerine düz S25 serisine biraz daha iyileştirme yapamaz mıydı mesela?

Her marka ince telefon yapıyor. Bilmiyorum bir ara gündem oldular.