Katılıyorum ama söylediğim yemekler genel gıdalar, genelde protein lif açısından zengin saf olduğu için söyledim. Benim sağlık sorunum vardı, bir tek bu diyet ile zayıfladım.
İşte senin sağlık sorununu bu diyet çözmüş, başkasınınkini çözmeyebilir. Paylaşma yapmaktaki niyetine lafım yok, tartışmıyorum yani seninle ama herkese iyi gelecek genel geçer bir diyet listesinin olamayacağını ifade ediyorum.

Yoksa ne mutlu sana ki hem sağlık sorununu çözmüşsün hem de zayıflamışsın. Tebrik ederim.

İşte senin sağlık sorununu bu diyet çözmüş, başkasınınkini çözmeyebilir. Paylaşma yapmaktaki niyetine lafım yok, tartışmıyorum yani seninle ama herkese iyi gelecek genel geçer bir diyet listesinin olamayacağını ifade ediyorum.

Yoksa ne mutlu sana ki hem sağlık sorununu çözmüşsün hem de zayıflamışsın. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim ama tavsiyem devlet hastanedeki diyetisyen değil de özel diyetisyen daha iyi olur kişiye özel yazıyor.

Kilo vermek çok sıkıntılı ve zor süreç hele spor yapıyorsan birkaçamak yapsam kilo alıyorum ben 5 kg aldım geçen.

Bir anda kilo alamazsin o büyük ihtimalle ödemdir diyet yaparken sabırlı ve inatli olman gerekiyor canın çok tatlı cektiysen muz mandalina yersin içindeki doğal şeker senin isteğini bastırıyor ben normalde günde 5-6 paket çikolata yiyordum ama sen kendi kafanda hedef koyduysan her şey yalan tabii ki sağlık sorunun yoksa.

Kilo vermek çok sıkıntılı ve zor süreç hele spor yapıyorsan birkaçamak yapsam kilo alıyorum ben 5 kg aldım geçen.

Ben açıkçası spor salonuna 90-95 kilo olunca gittim çünkü sağlıklı sekilde kilo verince fazla kilon yoksa deri sarkmaz ama vücudunu sıkıştırmak lazım geri kilo almamak için vücudun yediğini yakma hızı kaslara bağlı.

Çok basit yöntemi veriyorum hocam sana her şeyi boş ver

Hamuru şekeri ve gazlı içeçeği bırakıyorsun
Yemek yerken örnek veriyorum miden 10X alabiliyor sen 5X yiyeceksin
Pİlavı hayatından çıkartacaksın bol su içeceksin et ve tavuk tüketimine özen göstereceksin hamur yemediğin için ihtiyacın olan karbonhidratı alabilmek için haşlanmış patates tüketebilirsin
Bol bol su içmen lazım beynin şekere de ihtiyacı olduğu için günlük meyve tüketmeyi ihmal etmeyeceksin
Piyasadaki 2 si bir arada olarak satılan sözde şekersiz kahvelerden almayacaksın

Akşam 7 den sonra su dışında bir şey yemeyeceksin
Apartmanda oturuyorsan her gün merdivenle in çık
Bir yere gidince metro apartman avm vs vs neresi olursa merdiven kullan
Günlük yürüyüşe çık
Spor salonuna yazılabilirsen amacın kardiyo ve kondisyon olsun ...

Dışarda yemek yemeyi minimuma indir
İlk başlar aç kalacaksın aç hissedeceksin bunlar gayet normal
Sabah uyanır uyanmaz aç karnına ufak egzersizler yapabilirsin
Yumurta yeşillik tavuk et gibi ürünler hayatının bi parçası olsun