Yıllar önce çok garip bir rüya gördüm ama bayağı oldu küçüktüm. Hiç tanımadığım biriyle arkadaş olmuşum gece bizim evin böyle kapısı açıldı geldi beraber mutfakta oturduk falan ondan sonra bitti rüya. Aslında son anlarda rüya olduğunu anlamış gibiydim uyandım. Zaten bir daha rüyama hiç girmedi ilk ve tek oldu.

Bende küçükken 4-5 yaşında, sanki hırsız kapıyı çalmıştı ve evdekiler kapıya gitmişti. Ben tavana bakarken dışarıdan gelen ışık yansımalarını görüyordum. Aileme söyledim, böyle bir şey olmadığını söylediler.

Benim rüyalarımda bildiğim yerler sürekli evrilip çevrilmiş oluyor. Örneğin bir keresinde gökten alev topları iniyordu ve ben kaçmaya çalışıyordum. Ayrıca eğer rüyalarımda bıçakların keskin tarafı havadaysa hepsi gelip süpersonik hızlarda bana saplanmaya çalışıyordu. Bir keresinde de halı beni yemişti. Sahte rüya mıdır bilmem ama paylaşmak istedim.

Benim rüyalarımda bildiğim yerler sürekli evrilip çevrilmiş oluyor. Örneğin bir keresinde gökten alev topları iniyordu ve ben kaçmaya çalışıyordum. Ayrıca eğer rüyalarımda bıçakların keskin tarafı havadaysa hepsi gelip süpersonik hızlarda bana saplanmaya çalışıyordu. Bir keresinde de halı beni yemişti. Sahte rüya mıdır bilmem ama paylaşmak istedim.

Bende iki tane akrabam bir odadaydık sağ ve solda iki kapı vardı. Oradan zombiler geliyordu, bize gelmesinler diye ikisi kapıyı tutuyorlardı.

Gördüğüm en gerçekçi rüya geçen haftalarda görmüş olduğum anlamadığım bir şekilde çıkan çıkan grup kavgasıydı. 20-30 kişi kavga etti ellerinde satırlarla, kılıçlarla. Çok değişik ve korkunç bir şeydi. Biri vurdu bir anda adamın kafası ortadan yarıldı, diğeri vurdu kolu koptu bir anda. Yanımda canım kadar sevdiğim biri vardı onu korumak için önünde duruyordum sonra bir anda uyandım, (o günde dükkanda uyuyordum) bir ses geldi. Sanki içeri biri girmiş sessizce yürüyordu. Altıma... Birkaç saniye sonra elime 2 bıçak alıp sessizce dükkanı dolaştım. O saniyelerde standın arkasında yere bir şey düştü ses geldi. Dedim oğlum ya sen ya o. İyice yanaştım bir anda savurdum bıçağı. Bir de ne olsun? Dükkanın camı ile tavan arası boşluk oradan rüzgar girip asılı olan oyuncağı düşürmüş. Bir rahatlama geldi o an. Daha önce hiç böyle aksiyonlu şekilde güne başlamadım, o gün hep o rüyayı düşündüm hala arada aklıma geliyor çok kötüydü. Bu savurma olayı da çok tehlikeliydi onun üstüne de çok düşündüm tanıdık biri de olabilirdi bazen sabahları gelen. Kaza bela çıkmadan çok şükür. O rüya ardından ses gelince bir kötü oldum. Adrenaline falan mı etkiledi anlamadım.
Bunu niye yazdım bilemiyorum ama anlatıp o rüyanın etkisinden kurtulmak istedim sanırım.

Gördüğüm en gerçekçi rüya geçen haftalarda görmüş olduğum anlamadığım bir şekilde çıkan çıkan grup kavgasıydı. 20-30 kişi kavga etti ellerinde satırlarla, kılıçlarla. Çok değişik ve korkunç bir şeydi. Biri vurdu bir anda adamın kafası ortadan yarıldı, diğeri vurdu kolu koptu bir anda. Yanımda canım kadar sevdiğim biri vardı onu korumak için önünde duruyordum sonra bir anda uyandım, (o günde dükkanda uyuyordum) bir ses geldi. Sanki içeri biri girmiş sessizce yürüyordu. Altıma... Birkaç saniye sonra elime 2 bıçak alıp sessizce dükkanı dolaştım. O saniyelerde standın arkasında yere bir şey düştü ses geldi. Dedim oğlum ya sen ya o. İyice yanaştım bir anda savurdum bıçağı. Bir de ne olsun? Dükkanın camı ile tavan arası boşluk oradan rüzgar girip asılı olan oyuncağı düşürmüş. Bir rahatlama geldi o an. Daha önce hiç böyle aksiyonlu şekilde güne başlamadım, o gün hep o rüyayı düşündüm hala arada aklıma geliyor çok kötüydü. Bu savurma olayı da fok tehlikeliydi onun üstüne de fok düşündüm tanıdık biri de olabilirdi bazen sabahları gelen. Kaza bela çıkmadan çok şükür. O rüya ardından ses gelince bir kötü oldum. Adrenaline falan mı etkiledi anlamadım.

Rüyanın etkisinde kaldığından dolayı öyle yapmış olabilirsin.

Gördüğüm en gerçekçi rüya geçen haftalarda görmüş olduğum anlamadığım bir şekilde çıkan çıkan grup kavgasıydı. 20-30 kişi kavga etti ellerinde satırlarla, kılıçlarla. Çok değişik ve korkunç bir şeydi. Biri vurdu bir anda adamın kafası ortadan yarıldı, diğeri vurdu kolu koptu bir anda. Yanımda canım kadar sevdiğim biri vardı onu korumak için önünde duruyordum sonra bir anda uyandım, (o günde dükkanda uyuyordum) bir ses geldi. Sanki içeri biri girmiş sessizce yürüyordu. Altıma... Birkaç saniye sonra elime 2 bıçak alıp sessizce dükkanı dolaştım. O saniyelerde standın arkasında yere bir şey düştü ses geldi. Dedim oğlum ya sen ya o. İyice yanaştım bir anda savurdum bıçağı. Bir de ne olsun? Dükkanın camı ile tavan arası boşluk oradan rüzgar girip asılı olan oyuncağı düşürmüş. Bir rahatlama geldi o an. Daha önce hiç böyle aksiyonlu şekilde güne başlamadım, o gün hep o rüyayı düşündüm hala arada aklıma geliyor çok kötüydü. Bu savurma olayı da çok tehlikeliydi onun üstüne de çok düşündüm tanıdık biri de olabilirdi bazen sabahları gelen. Kaza bela çıkmadan çok şükür. O rüya ardından ses gelince bir kötü oldum. Adrenaline falan mı etkiledi anlamadım.
Bunu niye yazdım bilemiyorum ama anlatıp o rüyanın etkisinden kurtulmak istedim sanırım.
Ben bir an rüyanızda rüya gördüğünüzü sandım. Bunu ben yaşasam oraya girmezdim herhalde bir daha.

İçe dönük insan yaşayabilir. Bende eski yaşadığım işleri görüyordum rüyamda, kendi içimde atlamadığım meseleler vardı. Attım ama benim görme olayım tamamen normaldi. Ayrıca sahte anılar türetme şizofreni başlangıcı diye biliyorum.

Ben bir an rüyanızda rüya gördüğünüzü sandım. Bunu ben yaşasam oraya girmezdim herhalde bir daha.

Hocam ekmek parası duruyoruz ya 😂 keşke rüyada rüya olsaydı gerçekte olunca daha da korkunç zaten kabustan uyanıyoruz bir de dışarıdan ses geliyor.

Rüyanın etkisinde kaldığından dolayı öyle yapmış olabilirsin.

Olabilir hocam. Kimse şu dünyada yapmak istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalmasın inşallah. Bugün yaşlı kadın için ayrılan yere adam park etti gidiyor. Kadının çocupu da arabanı çek diye bağırdı. Kavga çıkacaktı az daha. Sonra yine o dükkandan çıktım ayırdık. Kadını da tanıyorum kavga çıksa mecbur bizde gireceğiz. O yüzden adama git buradan dayak yersin dedim( Bu şekilde söylemedim tabi.). Adam afalladı gitti.

Son düzenleme:
Hocam bende çok böyle durum olmuyor ama mesela bir anı yaşıyorum, o anıyı daha önce yaşamış gibi hissediyorum, evren çok ilginç gerçekten.