Gördüğüm en gerçekçi rüya geçen haftalarda görmüş olduğum anlamadığım bir şekilde çıkan çıkan grup kavgasıydı. 20-30 kişi kavga etti ellerinde satırlarla, kılıçlarla. Çok değişik ve korkunç bir şeydi. Biri vurdu bir anda adamın kafası ortadan yarıldı, diğeri vurdu kolu koptu bir anda. Yanımda canım kadar sevdiğim biri vardı onu korumak için önünde duruyordum sonra bir anda uyandım, (o günde dükkanda uyuyordum) bir ses geldi. Sanki içeri biri girmiş sessizce yürüyordu. Altıma... Birkaç saniye sonra elime 2 bıçak alıp sessizce dükkanı dolaştım. O saniyelerde standın arkasında yere bir şey düştü ses geldi. Dedim oğlum ya sen ya o. İyice yanaştım bir anda savurdum bıçağı. Bir de ne olsun? Dükkanın camı ile tavan arası boşluk oradan rüzgar girip asılı olan oyuncağı düşürmüş. Bir rahatlama geldi o an. Daha önce hiç böyle aksiyonlu şekilde güne başlamadım, o gün hep o rüyayı düşündüm hala arada aklıma geliyor çok kötüydü. Bu savurma olayı da çok tehlikeliydi onun üstüne de çok düşündüm tanıdık biri de olabilirdi bazen sabahları gelen. Kaza bela çıkmadan çok şükür. O rüya ardından ses gelince bir kötü oldum. Adrenaline falan mı etkiledi anlamadım.
Bunu niye yazdım bilemiyorum ama anlatıp o rüyanın etkisinden kurtulmak istedim sanırım.