Skafne

Çalışkan
Bu sene üniversiteye başlayacağım için laptop arıyordum ve ilk kez Samsung laptopların varlığından haberim oldu. Telefonum, kulaklığım ve saatimin markası Samsung ve memnun kaldığım için ileride de Samsung ile devam etmek istiyorum. Bu yüzden ekosistemi bozmak istemiyorum, ancak Samsung laptoplar hakkında hiçbir bilgim yok ve deneyip parayı çöpe atmak için bana göre ucuz değiller. Sizce Samsung laptoplar alınır mı?

Fiyat olarak bana kalırsa asla fiyatını haketmez ama alacaksanız da modeline bağlı. Üzeceğini sanmıyorum.

Samsung'un yazılım olarak neredeyse bir ekosistemi yok. Bütün laptopların içerisinde Windows yüklü olduğu için buna göre seçim yapmanız gerekiyor bence.

Samsung diye ne farkı var ki? Hadi Mac kendi başına İşletim sistemi var uyumluluk, aktarım lazım. Samsung'da böyle bir şeye ihtiyacın olmadığı gibi bir artısı da yok yüksek ihtimal. Ha telefonla 3.parti uygulamaya ihtiyaç duymadan uzaktan kontrolü varsa mesela tercih edilebilir.

Acer vs diğer markalardan al aynı şey. Sadece markası ve birkaç yazılımı değişik aynı şeyleri yapabilirsin sadece ufak farklar var.

Samsung'un belki de en kaliteli elektronik cihazı laptoplarıdır. Ancak bildiğim kadarıyla ülkemizde resmi olarak satılmıyor. Yurt dışından edinme şansınız varsa alınır tabii.