Bu sene üniversiteye başlayacağım için laptop arıyordum ve ilk kez Samsung laptopların varlığından haberim oldu. Telefonum, kulaklığım ve saatimin markası Samsung ve memnun kaldığım için ileride de Samsung ile devam etmek istiyorum. Bu yüzden ekosistemi bozmak istemiyorum, ancak Samsung laptoplar hakkında hiçbir bilgim yok ve deneyip parayı çöpe atmak için bana göre ucuz değiller. Sizce Samsung laptoplar alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Samsung ekosistemi Apple ekosistemi gibi değil, standart laptoplarla aynı ekosistemin hemen hemen aynısını yapabiliyorsunuz.
LA Knight
Üstün
Samsung diye ne farkı var ki? Hadi Mac kendi başına İşletim sistemi var uyumluluk, aktarım lazım. Samsung'da böyle bir şeye ihtiyacın olmadığı gibi bir artısı da yok yüksek ihtimal. Ha telefonla 3.parti uygulamaya ihtiyaç duymadan uzaktan kontrolü varsa mesela tercih edilebilir.
Samsung'un belki de en kaliteli elektronik cihazı laptoplarıdır. Ancak bildiğim kadarıyla ülkemizde resmi olarak satılmıyor. Yurt dışından edinme şansınız varsa alınır tabii.
Bunlar olabilir ekran kartı GTX1050 seviyesinde dokunmatik S Pen'li ekran https://www.amazon.com.tr/Samsung-N...7186318&sprefix=samsung+laptop,aps,132&sr=8-2