creazy

Başarılı
Merhaba,

İşlemciyi beğendiniz mi? Sizce 2400, 2400e, 2500 gibi işlemciler arasında belirgin bir fark bulunuyor mu? Bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum. Ayrıca S26'da Exynos 2600 yerine Snapdragon kullanılsaydı daha iyi olur muydu? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler, saygılar.

@Simon @Asily

Merhaba, işlemciyi beğendiniz mi? Sizce 2400, 2400e, 2500 gibi işlemciler arasında belirgin bir fark bulunuyor mu? Bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum. Ayrıca S26'da Exynos 2600 yerine Snapdragon kullanılsaydı daha iyi olur muydu? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler, saygılar.

2400e 2400 ve 2500 gibi çiplerden belirgin farkı bulunuyor.
Samsung için son şans olarak bakıyorum.
2nm teknolojiyi Samsung'un nasıl kullandığını merak ediyorum.
2600 yerine 8 Elite gen 5 kullanılsa daha pahalı olacaktı ve bazıları için oluşacak ön yargılar olmazdı.
2400 ve 2500 gibi diğer exynoslara göre daha az sorunu olan çip olmasını bekliyorum.

Hiç mütevazı olmayacağım, Samsung Exynos 2400'den beri gayet iyi ve stabil işlemciler üretiyor. Geçen sene de Z Flip 7'deki Exynos 2500 gayet beğenildi, kullandığım telefon olan A56'daki Exynos 1580'de beğenildi, Exynos 2600'da beğenilecek. Samsung AMD ile GPU anlaşması yaptı yapalı gayet güzel işler ortaya çıkarıyor. Ayrıca 2600'daki 2nm hatasız çıkarsa Snapdragon 8 Elite Gen 5'e göre gözle görülür fark olur, benden söylemesi.

Exynos sevmiyorum. ISP konusunda hala Snapdragon MediaTek ve Apple silicon islemcilerinin gerisinden geliyor. Bu da fotograf kalitesini dogrudan etkiliyor.

ISP konusuna el atmıştı Samsung sanırsam. Hatta buna Exynos 2600 sayfasında değinmişlerdi diye biliyorum.

MediaTek ile Apple Silicon'a yaklassa yeterli aslinda. Kimse Samsung'dan Snapdragon performansi beklemiyor ne de olsa.

Hocam şöyle bir sayfa bunun hakkında konuşmuştu aslında.

@Aakons bu işlemci için ön yargılar sona erir mi?

Zaman gösterecek.