Bence memnun kalırsın. Çünkü her Chromium sürümünde performans artışı da oluyor. Bizzat Speedometer 3.1 Benchmark'ı ile bu durumu fark ettim.

Zaten Android'te elle tutulur pek tarayıcı da yok.

Bu arada sen Simple Keyboard'ı hangi temada kullanıyorsun, MaterialYou teması var mı, ona göre yükleyeyim :).

Bence memnun kalırsın. Çünkü her Chromium sürümünde performans artışı da oluyor. Bizzat Speedometer 3.1 Benchmark'ı ile bu durumu fark ettim.
En hızlı tarayıcının Chrome olduğu kesin de pil konusunda pek umutlu değilim
Zaten Android'te elle tutulur pek tarayıcı da yok.
Aslında Android'de güncel saf Chromium olsa iyi olurdu. Yıllardır güncellemiyorlar.
Bu arada sen Simple Keyboard'ı hangi temada kullanıyorsun, MaterialYou teması var mı, ona göre yükleyeyim :).
Sanırım yok ama istediğin rengi seçebilirsin.
Screenshot_20250827_134106_Simple Keyboard(1).webp
Screenshot_20250827_134059_Simple Keyboard(1).webp
Screenshot_20250827_134034_Chrome(1).webp

@18034 tamamdır artık Samsung Klavye'yi de kaldırdım ve bende Simple Keyboard kullanıyorum şu an, fena değil ve kaynak tüketimi çok daha düşük :).

Sen şu ana kadar sistemden kaç uygulama kaldırdın, Canta'da görülebiliyor.

@18034 tamamdır artık Samsung Klavye'yi de kaldırdım ve bende Simple Keyboard kullanıyorum şu an, fena değil ve kaynak tüketimi çok daha düşük :).

Sen şu ana kadar sistemden kaç uygulama kaldırdın, Canta'da görülebiliyor.
Şimdilik olmaz gibi duruyor :/ Tümünü seç dersem kaç tane olduğunu yazar diye düşündüm göstermedi, geri yükleme tuşuna basınca belki sorarken olur dedim meğer ki sormuyormuş bazıları geri yüklendi sonra çöktü. Kısacası şansıma tüküreyim.

Şimdilik olmaz gibi duruyor :/ Tümünü seç dersem kaç tane olduğunu yazar diye düşündüm göstermedi, geri yükleme tuşuna basınca belki sorarken olur dedim meğerki sormuyormuş bazıları geri yüklendi sonra çöktü. Kısacası şansıma tüküreyim.

Ya hayır ya, tümünü seç dediğinde gösteriyor bende.

Keşke geri yükle butonuna basmasaydın, senin yerine moralim bozuldu :(.