@Arlecchino, ben 2 sene S21 Exynos kullandim. Su anda S23 kullaniyorum ve gunluk kullanimda SoC farki acisindan ISP haric bana yansiyan hicbir fark olmadi. Takilmalari da gayet benzer. Daha dun animasyonu tamamlayamadi mesela, kaldi saniyelik. CPU kullanimi olarak bende de anlik eylemlerle zirve yapabiliyor, bahsettiginiz buysa normal geldi bana. Hatta ben de simdi TikTok uzerinde dediginiz sekilde denedim, 90'i da gordu ama yakalayamadim.
Ben sirf video isleme farki nedeniyle bile Exynos'lardan kaciniyorum ama spesifik yanlari haric beni rahatsiz eden deneyimleri olmadi hic.
RAM yonetimi noktasinda direkt One UI'i basarisiz buluyorum ben. Iki uygulama aciyorum hemen kapaniyor diger uygulamalar. Yeni Exynos'larin onbelleklerine bakmadim ama zayif kalir muhtemelen, buna katilabilirim.
Ben sirf video isleme farki nedeniyle bile Exynos'lardan kaciniyorum ama spesifik yanlari haric beni rahatsiz eden deneyimleri olmadi hic.
RAM yonetimi noktasinda direkt One UI'i basarisiz buluyorum ben. Iki uygulama aciyorum hemen kapaniyor diger uygulamalar. Yeni Exynos'larin onbelleklerine bakmadim ama zayif kalir muhtemelen, buna katilabilirim.