Samsung Galaxy S23'den hangi telefona gecilmeli?

• Honor Magic7 Pro

Oy: 3 11,5%
  • vivo X200 Pro

Oy: 12 46,2%
  • realme GT7 Pro

Oy: 0 0,0%
  • Xiaomi 14T Pro

Oy: 4 15,4%
  • realme GT6

Oy: 1 3,8%
  • Huawei Pura 70 Ultra

Oy: 0 0,0%
  • Diger (belirtin)

Oy: 6 23,1%

• Oy verenlerin toplamı
    26
Bütçe
70.000 TL alti
Planlar degisti. Kardesime gaming laptop alacagiz. O yuzden telefon olarak Nothing Phone (2a) veya Honor 200'e bakacagim. Yardimi olan herkese tesekkur ederim. Neden S23'u birakiyorsun diyenler icin, Samsung Arayuzu beni bogdu biraz. MagicOS veya NothingOS iyi olur. Samsung'dan daha basarililar.
2a güzel de garip olan Samsung Arayüzü S serisi cihazlarda son derece akıcı ve düzgün çalışıyorken hantal demeniz garip geldi. A serisi telefonlar için haklılık payı var belki ama S serisi için bilemedim.

2a güzel de garip olan Samsung Arayüzü S serisi cihazlarda son derece akıcı ve düzgün çalışıyorken hantal demeniz garip geldi. A serisi telefonlar için haklılık payı var belki ama S serisi için bilemedim.
Babamin iPhone 15 Prosuna gore hantal. Tabii iki cihaz karsilastirilamaz ama yine de 120 hz her zaman ayni hissi vermiyormus bunu ogrendim. Onun disinda memnunum aslinda.

Son düzenleme:
Planlar degisti. Kardesime gaming laptop alacagiz. O yuzden telefon olarak Nothing Phone (2a) veya Honor 200'e bakacagim. Yardimi olan herkese tesekkur ederim. Neden S23'u birakiyorsun diyenler icin, Samsung Arayuzu beni bogdu biraz. MagicOS veya NothingOS iyi olur. Samsung'dan daha basarililar.
S24 FE bakın bence. NothingOS için Dimensty 7200 alınmaz. :) Honor 200 de farklı değil.

Xiaomi alınmaz yarı yolda bırakıyor. Bende alt model var 10T Pro yazılım bozuk güncelleme de kestiler öyle bozuk kaldı. Huawei Pure 70 Ultra mantıklı.
Şimdi Redmi ve Xiaomi T modellerinde sıkıntılar olabiliyor ama ana model Xiaomi serisinde özellikle Ultra modellerde HyperOS stabil ve sorunsuz çalışıyor parayı veren düdüğü çalar mantığı.

Vivo X200 Pro tam size göre.
Ve sakın Xiaomi almayın, berbat yazılımıyla size kötü bir deneyim verecektir.
Berbat yazılım ucuz, giriş ve orta seviye modeller için geçerli. Üst seviye modellerde HyperOS stabil çalışıyor.

Şimdi Redmi ve Xiaomi t modellerinde sıkıntılar olabiliyor ama ana model Xiaomi serisinde özellikle Ultra modellerde HyperOS stabil ve sorunsuz çalışıyor parayı veren düdüğü çalar mantığı.

Berbat yazılım ucuz, giriş ve orta seviye modeller için geçerli. Üst seviye modellerde HyperOS stabil çalışıyor.

T serileri ana modele yakın güçte ve kalitede. Öyle olduğunda ne güvenilirliği kalıyor vasat Android telefonlarından? İlk zamanları popüler olmaya başladığında hem çok ucuz hem de güçlü kameresı ile öne çıkıyordu. Bir gün bozukluk çıkar ayarda bir şeyde telefon da HyperOS son versiyon alır öylece kalır. O zaman anlarsınız. Yani yarı yolda bırakan markayı asla tercih etmem gözümden düştüler.

T serileri ana modele yakın güçte ve kalitede. Öyle olduğunda ne güvenilirliği kalıyor vasat Android telefonlarından? İlk zamanları popüler olmaya başladığında hem çok ucuz hem de güçlü kameresı ile öne çıkıyordu. Bir gün bozukluk çıkar ayarda bir şeyde telefon da HyperOS son versiyon alır öylece kalır. O zaman anlarsınız. Yani yarı yolda bırakan markayı asla tercih etmem gözümden düştüler.
Kullandığın telefonun 2 yıl güncelleme garantisi var mış, 3,4 yıl öncesine göre az bir garanti zaten. Şuan ki T serileri zaten iyi. ( 13T ve 14T serileri) Güncelleme olarak da 4 yıl veya fazla alıyorlar artık. Yarı yolda bırakma faslı geçti artık, her marka içinde.

Planlar degisti ya Nothing Phone 2a ya da Honor 200.
2A'nın kayda değer tek artısı acayip tasarımı.
Kamera, işlemci, ekran, pil ve hızlı şarj konusunda Honor 200 daha iyi. Özellikle telefoto lensi olması radikal üstünlük sağlıyor.

Ek olarak 2A'nın arkası plastik iken Honor cam, her ne kadar kılıfla kullanılacak olsa da bilgi bilgidir.