Acelem yok aslında, bekleyebilirim. S27 çıktığında tahmini kaç TL olur?Senin yerinde olsam S27 serisi beklerdim çok acelesi var mı?
Acelem yok aslında, bekleyebilirim. S27 çıktığında tahmini kaç TL olur?Senin yerinde olsam S27 serisi beklerdim çok acelesi var mı?
Acelem yok aslında, bekleyebilirim. S27 çıktığında tahmini kaç TL olur?
Şu an iPhone XS Max kullanıyorum ve telefonum çok eskidi, kışa doğru yeni bir telefon almak istiyorum. Samsung S24 Ultra modeli fiyatına göre çok uygun geldi, sizce almaya değer mi? Hayatım boyunca çok az bir süre Samsung kullandım alışabilir miyim bilmiyorum.
Ayrıca telefonda ekran görüntüsü alma özelliği var mı? Önceden kullandığım Samsung telefonda SS özelliği yoktu, kendim uygulama indirip ekran görüntüsü alıyordum.
S25 Ultra daha mantıklı hemen hemen aynı fiyatlar.Şu an iPhone XS Max kullanıyorum ve telefonum çok eskidi, kışa doğru yeni bir telefon almak istiyorum. Samsung S24 Ultra modeli fiyatına göre çok uygun geldi, sizce almaya değer mi? Hayatım boyunca çok az bir süre Samsung kullandım alışabilir miyim bilmiyorum.
Ayrıca telefonda ekran görüntüsü alma özelliği var mı? Önceden kullandığım Samsung telefonda SS özelliği yoktu, kendim uygulama indirip ekran görüntüsü alıyordum.