Acelem yok aslında, bekleyebilirim. S27 çıktığında tahmini kaç TL olur?Senin yerinde olsam S27 serisi beklerdim çok acelesi var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Acelem yok aslında, bekleyebilirim. S27 çıktığında tahmini kaç TL olur?
Çok pahalı olur ama en azından adamakıllı yenilikler gelecek diyorlar. Bir de batarya artısı bekliyorum.
Neden pahalı olur dersen LPDDR6 ve UFS 5.0 kullanan ilk cihazlardan biri olacak.
Özellikle RAM ve SSD krizin ortasında.
Sifir aliyorsaniz S25 Ultra daha ucuz, ona yonelin. Onun disinda S24/25/26 Ultra kucumsenmeyecek derecede kaliteli telefonlar.
Üstte de belirtilmiş taş gibi telefon olmasının yanında 7 yıl güncelleme desteği veriyor ki 2031'e kadar geçerli sanırım. S24 Ultra, 25 Ultra gibi telefonların soru işareti olacak yanı büyüklüğünden kaynaklı kullanım ve taşıma konusunda sıkıntı olur mu ona bakmanız. Yoksa telefon her yönüyle amiral gemisi ve güncelliğini de uzun süre koruyacak.
Ayrıca sıfır alacaksanız aynı fiyata tabii ki 25 Ultra daha mantıklı ama hemen hemen aynı telefonlar o yüzden makul fiyata 24 Ultra da gayet işi görür.
Ayrıca sıfır alacaksanız aynı fiyata tabii ki 25 Ultra daha mantıklı ama hemen hemen aynı telefonlar o yüzden makul fiyata 24 Ultra da gayet işi görür.
PC Uzmanı
Başarılı
Şu an iPhone XS Max kullanıyorum ve telefonum çok eskidi, kışa doğru yeni bir telefon almak istiyorum. Samsung S24 Ultra modeli fiyatına göre çok uygun geldi, sizce almaya değer mi? Hayatım boyunca çok az bir süre Samsung kullandım alışabilir miyim bilmiyorum.
Ayrıca telefonda ekran görüntüsü alma özelliği var mı? Önceden kullandığım Samsung telefonda SS özelliği yoktu, kendim uygulama indirip ekran görüntüsü alıyordum.
S25 Ultra öneririm, ben de 3-4 gün önce aldım ve aşırı memnunum, Allah'a şükür, telefon yağ gibi akıyor.
- Makaleler
- 1
S24 Ultra'dan daha ucuza S25 Ultra var.
Bunlardan telefon falan almayacaksın, ellerinde patlasın.
Bunlardan telefon falan almayacaksın, ellerinde patlasın.
S25 Ultra daha mantıklı hemen hemen aynı fiyatlar.Şu an iPhone XS Max kullanıyorum ve telefonum çok eskidi, kışa doğru yeni bir telefon almak istiyorum. Samsung S24 Ultra modeli fiyatına göre çok uygun geldi, sizce almaya değer mi? Hayatım boyunca çok az bir süre Samsung kullandım alışabilir miyim bilmiyorum.
Ayrıca telefonda ekran görüntüsü alma özelliği var mı? Önceden kullandığım Samsung telefonda SS özelliği yoktu, kendim uygulama indirip ekran görüntüsü alıyordum.