25457

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
1-2 ay sonra S25 Ultra alacağım fakat S26 Ultra için beklemeli miyim? Aileme alacağımdan çok oyun oynanmayacak fakat kasmadan uzun süre götürmesi lazım.

Bence oyun oynanmayacaksa S26 Ultra. S25 Ultra çok fazla oluyor, ancak S26 Ultra'yı bekleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
A serisi zaten uzun süre dayanmıyor ve kameraları iyi değil, son model telefon almak mantıklı geldi. Kamerasının iyi olması ve uzun süre götürmesi önemli.
A serisi yerine S24 Plus da uzun süre götürürdü, bana göre Ultra'nın pek bir artısı yok, sensör boyutu ve kalem dışında.

Aynı fiyattan gelmeyecek ki. Ben boyle şeylerde pek bekleme taraftarı değilim. Alıp kullan, 26U Mediamarkt'a falan geldiğinde git incele kendin gör, yükseltmek icin bir sey görürsen 25'i satıp, ekleyip al. Son zamanlarda telefonlar donanım olarak cidden kopyala yapıştır gibi oldu, S22 vs S26 olsa tamam diyeceğim de 25U vs 26U diyoruz, ben kimsenin o işlemci farkını avantaja çevirip full yükte telefonda Adobe kullanıp render cart curt alıp, ah bee keske %5 daha hızlı olsa da su çıktıyı hızlı alsam dedigini görmedim.