Yer
Samanyolu galaksisi/Güneş sistemi/Dünya
Merhaba kardeşim yeni telefon aldı ve bu telefonun şarjı çok hızlı bitiyor. Telefonu yeni açtık daha yeni şarja taktık orijinal 15W Samsung şarj adaptörü ile %100'e kadar doldurduk, ardından şarj 1 saat 10 dakika ekran süresi ile %48 batarya yemiş %52'ye düşmüştü. Sizce nedeni ne olabilir? Kardeşimden aldığımdan beri güvenlik güncelleştirmesini yapıp One UI 6.0 sürümüne yükselttim. Ekran hassasiyeti ayarından kaynaklı olabileceğini düşünüp ayarı kapattım. Sizce şarjı %0'a kadar düşürüp öyle mi denemeliyiz, yoksa şu an bu şarjla mı tekrar mı şarja takalım?

İlk haftalar öyle oluyor genelde benim Samsung cihazımda da aynı durum oluştu. Ve ek olarak cihazda Bixby Routines kullanabilirsiniz.

Tüm aile güncel Samsung modelleri kullanıyoruz neredeyse hiç böyle bir sorun yaşamadım. 3'üncü gün şu an daha kullanmadı bile bakalım ne olacak. Düzeleceğini umut ediyorum. Bixby yeni Samsung cihazlarda maalesef yüklenmiyor.

Tüm aile güncel Samsung modelleri kullanıyoruz neredeyse hiç böyle bir sorun yaşamadım. 3'üncü gün şu an daha kullanmadı bile bakalım ne olacak. Düzeleceğini umut ediyorum. Bixby yeni Samsung cihazlarda maalesef yüklenmiyor.
Aslında var hocam ama ben yanlış söylemişim. Şu an ki adı Modlar ve Rutinler.

Aslında var hocam ama ben yanlış söylemişim. Şu an ki adı Modlar ve Rutinler.

Otomatik açık onlar.

Batarya daha yeni olduğundan gerçek performansına ulaşması için en az 3-4 kere şarj etmeniz gerekir. Eğer düzelme görülmezse iadeye veya garantiye başvurun derim.

2 kere şarj edildi hala böyle normalde ilk şarjdan sonra düzelirdi ama bu farklı oldu, bakalım umarım bir sorunu çıkmaz.

Otomatik açık onlar.

2 kere şarj edildi hala böyle normalde ilk şarjdan sonra düzelirdi ama bu farklı oldu, bakalım umarım bir sorunu çıkmaz.
Ayıplı bir cihaz denk geldiğini düşünmüyorum şahsen. Batarya güncellemelerden kaynaklı kendini hala kalibre edememiş olabilir.

Olursa da garantiye verirsiniz değiştirirler, telaşa kapılmaya gerek yok.

Garantiye güvenmiyoruz her ne kadar Samsung Türkiye garantili olsa da. Direk telefon değişimi yaparlarsa olur ama batarya değişimi ise daha önceki tecrübelerimden kaynaklı pek bir huzursuz oluruz.