Samsung Odyssey OLED G8 G81SF vs Odyssey G8

Bütçe
42.000 TL
Hocam ben 3. nesil diye almıştım ama şu sayfada 4. nesil olarak belirtilmiş, aksi yönde bir kaynak var mı ona da bakıyorum.

Eki Görüntüle 155633

Kaynak:

Ek olarak: G81Sf'nin paneli "ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM" monitör ile aynı olduğu da yazılmış.

RTINGS'te PG27UCDM ve G81Sf'nin aynı paneli kullandığını söylüyor. 27inç versiyonu 4.nesil panel kullanıyor orası kesin.

RTINGS'te PG27UCDM ve G81Sf'nin aynı paneli kullandığını söylüyor. 27inç versiyonu 4.nesil panel kullanıyor orası kesin.
Evet hocam ben de sonradan gördüm, alırken 3. nesil diye almıştım, 4 çıktı. :D Bir forumda görmüştüm, aynı neslin yenilenmiş versiyonu olarak yazmışlardı oradan aklımda kalmış, doğruluk payı var mıdır hâlâ araştırmak lazım aslında, bu yazılanlara da pek güven olmuyor bazen.

Hocam şuan konuştuğumuz yeni nesil g8 ve Asus pg27ucdm videosunu yapmışlar ama yabancı Kanal bir göz atayim

İki monitör de birbirine oldukça yakın, bana kalırsa arada ₺20.000'lik hiçbir fark yok. Zaten iki panelin de üreticisi Samsung...

Samsung alıyorum o zaman ben de izledim ceviriden ve marka için para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Hatta samsungu daha çok övmüş gibi zaten yapımcı.

Sizin görüşleriniz nelerdir

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim en sonunda net olarak kararımı verdim kafamdaki soru işareti kalktı belki 3.konu acisim monitör konusunda en sonunda cozulebildi 😂

27" G81sf göz kırptı bence. :cool:

Hocam öyle demeyelim ya, bilgisayarımın tüm parçalarında geçiyor o ibare... :hasta::hahaha:

ROG kazığından ikinci örnek:

Sonic T80 ile aynı paneli kullanıyor. Arka aydınlatma da panele tümleşik. Yani performansları çok yakın, buna rağmen neredeyse iki kat pahalıya satılıyor.

Gömdüğümüz Gamepower ile ASUS'un ROG serisi aynı paneli kullanıyor. Şaka gibi durumlar.

27" G81SF göz kırptı bence. :cool:

Hocam öyle demeyelim ya, bilgisayarımın tüm parçalarında geçiyor o ibare... :hasta::hahaha:
Kasa toplarken de bu celiskideydim ve gidip MSI dizdim şahsen 😂

27" G81sf kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm, şu anda herhangi bir sorununu görmedim monitörün. 32" olan versiyonu da aynıdır, hatta birkaç fazla özelliği de vardı diye hatırlıyorum. Smart TV ve hoparlör gibi özellikleri de vardı.

Bu arada 27" bence oyun için fazlasıyla yeterli, 32" bana biraz büyük geliyor oynadığım oyunlarda rahat edemiyorum kafamı aşağı yukarı kaldırmak zorunda kalıyorum, göz hareketlerin artıyor bir noktadan diğer noktaya bakmak için, hatta bana kalırsa 27" pahalı olan bile olsa onu alırdım. Fakat oynadığın oyunlara bağlı olarak istediğini alabilirsin, karar senin.

Hocam selam. Monitörü aldım bugün denedim çok güzel aşırı memnun kaldım. Ben bugüne kadar IPS panel kullanıyordum. Biz bir şey gormuyormusuz cidden onu fark ettim.

Fazla vaktim olmadığı için Forza'yi test ettim 4K HDR açtım komple monitörde.

Forza'da sağ alt ve sol altta harita ve vites falan var ya. Gorunutuyu hiç bozmadan hafif hafif titretiyor. Bu tüm oyunlarda böyle mi oluyor yoksa ayarı var mı?

Sen ayarları nasıl yaptın bir de. Yardımcı olur musun? Bu monitörü en çok senin onerinle aldım çünkü tamamen karar vermemi sagladin şimdiden teşekkür ederim.

Bir de DP ile baglandım 250 4k alıyorum şuan sen hangisini kullaniyorsun

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt