Bütçe
42.000 TL
Kasa toplarken de bu celiskideydim ve gidip MSI dizdim şahsen 😂

Hocam selam. Monitörü aldım bugün denedim çok güzel aşırı memnun kaldım. Ben bugüne kadar IPS panel kullanıyordum. Biz bir şey gormuyormusuz cidden onu fark ettim.

Fazla vaktim olmadığı için Forza'yi test ettim 4K HDR açtım komple monitörde.

Forza'da sağ alt ve sol altta harita ve vites falan var ya. Gorunutuyu hiç bozmadan hafif hafif titretiyor. Bu tüm oyunlarda böyle mi oluyor yoksa ayarı var mı?

Sen ayarları nasıl yaptın bir de. Yardımcı olur musun? Bu monitörü en çok senin onerinle aldım çünkü tamamen karar vermemi sagladin şimdiden teşekkür ederim.

Bir de DP ile baglandım 250 4k alıyorum şuan sen hangisini kullaniyorsun
Bende o tarz bir sorun olmadı henüz. Forza hiç oynamadım monitörde ama bu olaya sanıyorum ki OLED Flicker diyorlar. Bunu azaltmanın yolları olması gerek monitörün menüsünde, yazılımsal olarak iyileştirmeler sunuyor Samsung. Hiç yaşamadım ama bugün bir senin hatrına Forza'yı kurup deneyeceğim. İşteyim şu an, akşama doğru denemiş ve yazmış olurum sana inşallah. :iyimser:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende o tarz bir sorun olmadı henüz. Forza hiç oynamadım monitörde ama bu olaya sanıyorum ki OLED Flicker diyorlar. Bunu azaltmanın yolları olması gerek monitörün menüsünde, yazılımsal olarak iyileştirmeler sunuyor Samsung. Hiç yaşamadım ama bugün bir senin hatrına Forza'yı kurup deneyeceğim. İşteyim şu an, akşama doğru denemiş ve yazmış olurum sana inşallah. :iyimser:
Evet hocam sanırım o dediğin flicker olması lazım piksellerin bozulmaması için yapıyor diye biliyorum