m4tehan
Yetkin
Kıyaslama değil. Deneyimlerim ve artı kısmı gerçektende öyle. Kendim 4 ay kullandım S25 FE’yiAma s25fe ile kıyaslıyorsun, bende yorumumu yapıyorum.
Kıyaslama değil. Deneyimlerim ve artı kısmı gerçektende öyle. Kendim 4 ay kullandım S25 FE’yiAma s25fe ile kıyaslıyorsun, bende yorumumu yapıyorum.
Yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun, sen mutluysan ne benim yazdığım ne de başkasının yazdığınin önemi yoktur. Burada dostane sohbet ediyoruzKıyaslama değil. Deneyimlerim ve artı kısmı gerçektende öyle. Kendim 4 ay kullandım S25 FE’yi
Örnek verebilir misiniz. Teker teker cevaplayayım hepsini.Artı olarak listeledikleriniz Samsung ile yapamadıklarınız mı, yoksa sadece telefonda hoşunuza gidenler mi? Burada bahsettiğiniz artılara S25 FE'de sahip.
Evet, dış görünüş açısından doğru diyorsunuz. S25 biraz daha ucuz olsa ben şahsen onu alırdım. Ama 16E daha küçük ya bende küçük olmasını seviyorum.S25 FE ile 16e arasinda kalsaydim ben hicbir sekilde 16e hatta 17e'yi bile dusunmezdim. Panelden kaynakli.
Bataryası ve daha serin çalışması dışında eğer iOS işletim sistemi kullanma zorunluluğunuz yoksa 16E'nin üstün olduğu başka bir konu yok.Örnek verebilir misiniz. Teker teker cevaplayayım hepsini.
16e boyut olarak iyi cihaz. 17e'de oyle. S25 FE kana kaliyor bunlarin yaninda. S25'de 16e'den daha pahali. Hayirli olsun.Evet, dış görünüş açısından doğru diyorsunuz. S25 biraz daha ucuz olsa ben şahsen onu alırdım. Ama 16E daha küçük ya bende küçük olmasını seviyorum.
Ekran çözünürlüğü, kamerası daha bir çok şey. İki cihazıda kullandım hocam. Biraz daha araştırın benceBataryası ve daha serin çalışması dışında eğer iOS işletim sistemi kullanma zorunluluğunuz yoksa 16E'nin üstün olduğu başka bir konu yok.
Teşekkürler. S24 alacaktım ama hep teşhir ürünler kaldığı için olmadı. 2 el olarakta 3-4 ay öncesi ilçemde yoktu maalesef.16e boyut olarak iyi cihaz. 17e'de oyle. S25 FE kana kaliyor bunlarin yaninda. S25'de 16e'den daha pahali. Hayirli olsun.
Ekran çözünürlükleri oldukça yakın; 16e 6.1 inç olduğu için PPI olarak daha avantajlı, onun dışında arada ekran olarak bir fark yok. Kamera olarak S25 FE'nin kamera sensörü neredeyse 1 inç daha büyük, arada devasa bir sensör farkı var. Apple'ın tek avantajı video algoritması olabilir; video olarak Android cihazlardan bir adım daha öndeler ama düşük ışık olsun, gece çekimi olsun teknik olarak S25 FE çok daha avantajlı. Zaten olaya kamera paketi olarak bakarsak 16e'nin şansı yok; S25 FE'nin 3 lensine karşı tek bir lensi var, geniş açı ve telefotosu yok. Teknik olarak hiç de üstün bir cihaz sayılmaz. Ha, Apple'ın sarıya boyadığı fotoğraf ve videolar size daha gerçekçi görünmüş olabilir, orasını bilemem.Ekran çözünürlüğü, kamerası daha bir çok şey. İki cihazıda kullandım hocam. Biraz daha araştırın bence