Samsung S25 vs iPhone 15

Makaleler
1
Arkadaşlar, evet, S25 daha iyi bir cihaz ama aşırı kararsız kaldım. Çünkü çocukluğumdan beri sadece iPhone kullandım. Sadece bir kere A71 kullandım, onu da havuza düşürünce bozuldu. Sonra tekrar iPhone'a döndüm. Yıllardır iPhone kullanıyorum. Sanırım kendimi ikna edecek birilerini arıyorum.

Beni çeken şey, iPhone'un arayüzü. Ana ekran teması, sadeliği ve o genel tasarım beni etkiliyor. Yoksa Samsung'un özellikleri gerçekten mükemmel. Fakat niyeyse içten içe soğuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun mu oynayacan 60Hz'de kaldın.

S25 yerine mi 15 bakardım. Kesinlikle daha iyi cihaz.
Eğer Apple eko sistemin yoksa, Android kullanamıyorsan iPhone belki alabilirsin. PC varsa eğer Windows ise iPhone önermem PC'ye dosya atacağın durumlarda çok uğraşırsın. Tekrar söylüyorum,Apple ekosistemin yoksa veya gelecekte eko sistem planın yoksa alınmaz.

İnsan bazen değişiklik istiyor haklısın ama bu değişiklik bir heves olarak kalırsa ve o heves çabuk geçerse sıkıntı. Çünkü satıp iPhone’a geri döneyim desen ciddi bir mali kaybın olacak, Android’ler değerini koruyan cihazlar değiller. iPhone kadar sadelik bulamayacaksın, ayarlar menüsü bile karmakarışık gelecek. iOS’a alışan biri için çok zor. Yine de son karar senin tabii ki. Eğer Apple ekosistemine sahipsen (MacBook, iPad, Apple Watch vs. gibi) o zaman bu geçiş konforunu bile etkileyecektir bu arada. Bilgin olsun.

Şu videoyu izleyebilir;

iPhone kullanıcısı olarak SON KULLANICI isen güzel. Baz modellerde Android'lerden daha iyi. Daha profesyonel işler yapıyorsan S25 Ultra gibi modeller daha iyi.

Arayüz istiyorsan zaten Samsung bak. Olaya yanlış bakıyorsun. S25'in arayüzüyle istediğin gibi oynarsın.
Androidler değerini korumuyor diye bir durum da yok ayrıca. iPhone'da bir üst seriye geçmek istediğinden çok daha az maliyetle değiştirirsin ileride derdin oysa. Denendi, onaylandı.

Değil S25, S24'de iPhone 15'ten daha iyi cihaz.

Aksine ekosistem olarak ,Huawei GT 4'üm var ve iPhone kaynaklı bazı özellikleri kullanamıyorum.

İki cihaz arasından S25 derim. Ha, eğer 15 Pro'ya çıkabilirim dersen o zaman iPhone derim. Ben de uzun zamandır iPhone kullanıyorum. Android kullanmam demem, ancak kullanmam için çok çok üst düzey bir cihaz olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…