7 saat götürebilir S25'ten daha iyi batarya performansı var. Ama ikisinin eksi yanı şarj hızı. Bu yüzden Honor magic7 Pro mi 15 kesinlikle işini rahatlıkla görecektir. Video attığım kişide magic 7 Pro'da kullandı. @Elma ısıran, videoyu izlemiş sanırım özet geçebilir. Ama yine de izlemeni öneririm. Video bu;
(İzlediysen fikrin değişti mi?)

@Elma ısıran, videoyu izlemiş sanırım özet geçebilir.
Özeti; Apple’ın aksine Android’in küçük büyük her detayı sorduğu ve özelleştirdiği için aşırı yorucu olduğu. iPhone’da her şey en iyi haliyle zaten sunulmuş ve Apple tarafından düşünülmüş, 5 dakikada her şeyiyle kullanıma hazır bir telefon. Android’de klavye bile dahil her şey için üçüncü parti uygulama kullanma ihtiyacı, yine Apple’ın bu konudaki rahatlığı.

7 saat götürebilir S25'ten daha iyi batarya performansı var. Ama ikisinin eksi yanı şarj hızı. Bu yüzden Honor magic7 Pro mi 15 kesinlikle işini rahatlıkla görecektir. Video attığım kişide magic 7 Pro'da kullandı. @Elma ısıran, videoyu izlemiş sanırım özet geçebilir. Ama yine de izlemeni öneririm. Video bu;
(İzlediysen fikrin değişti mi?)
Dostum, yanlış anlama fakat telefon alırken sorma amaçlı forumda konu açarım. Fakat bir telefon için bir saat video izlemek baydı, on dakika izledim, kapattım. Xiaomi asla alacağım bir marka olmaz; reklamlı arayüzle saçma sapan bir marka. Honor'a sıcak bakabilirim çünkü saatim Huawei uyumlu olur diye düşünüyorum.

Dostum, yanlış anlama fakat telefon alırken sorma amaçlı forumda konu açarım. Fakat bir telefon için bir saat video izlemek baydı, on dakika izledim, kapattım. Xiaomi asla alacağım bir marka olmaz; reklamlı arayüzle saçma sapan bir marka. Honor'a sıcak bakabilirim çünkü saatim Huawei uyumlu olur diye düşünüyorum.

Reklamlı arayüz mi serisinde yok. Redmi veya C serisi gibi değil istersen mi serisi kullananlar tecrübelerini söylesin ama neyse, Xiaomi istemiyorsun sanırım kendi tercihin o zaman magic 7 Pro alabilirsin.

Özeti; Apple'ın aksine Android'in küçük büyük her detayı sorduğu ve özelleştirdiği için aşırı yorucu olduğu. iPhone'da her şey en iyi haliyle zaten sunulmuş ve Apple tarafından düşünülmüş, 5 dakikada her şeyiyle kullanıma hazır bir telefon. Android'de klavye bile dahil her şey için üçüncü parti uygulama kullanma ihtiyacı, yine Apple'ın bu konudaki rahatlığı.

Yanlış hatırlamıyorsam ilk başta kurulum ve diğer şeylerde ilk başta zorlanmış ama daha sonra alıştıktan sonra rahat rahat kullandığını hatırlıyorum. Devamını hatırlamıyorum pek.

Saat uyumlu olur ama normal Android bir cihaza bağlanmış gibi olur yani değişmez. Honor ile Huawei'nin bir alakası yok artık önceden vardı.