Aksine ekosistem olarak, Huawei GT 4'üm var ve iPhone kaynaklı bazı özellikleri kullanamıyorum.

Gelecekte Apple eko sistem yapmayacaksan,
O zaman Xiaomi Mi 15 alabilirsin. Gidip mağazada telefonları deneyimlemek en iyisi olacaktır.
Honor magic 7 Pro, mi 15, S25 hatta S25+,iPhone 15.hangisini beğenirsen onu al. Mağazada deneyimleyince insanın fikri değişebiliyor bir anda.

Gelecekte Apple eko sistem yapmayacaksan,
O zaman Xiaomi Mi 15 alabilirsin.

Xiaomi kullanmam için benim değil onların bana ödeme yapması lazım. Tasarım hastası biriyim.

Honor magic 7 Pro, mi 15, S25 hatta S25+,iPhone 15.hangisini beğenirsen onu al. Mağazada deneyimleyince insanın fikri değişebiliyor bir anda.

Haklısın Android denemedim ama 16E'nin ön kamerası, iPhone 15'ten daha iyi onu denedim.

Arkadaşlar, evet, S25 daha iyi bir cihaz ama aşırı kararsız kaldım. Çünkü çocukluğumdan beri sadece iPhone kullandım. Sadece bir kere A71 kullandım, onu da havuza düşürünce bozuldu. Sonra tekrar iPhone'a döndüm. Yıllardır iPhone kullanıyorum. Sanırım kendimi ikna edecek birilerini arıyorum.

Beni çeken şey, iPhone'un arayüzü. Ana ekran teması, sadeliği ve o genel tasarım beni etkiliyor. Yoksa Samsung'un özellikleri gerçekten mükemmel. Fakat niyeyse içten içe soğuyorum.

Eki Görüntüle 150541
Değişiklik iyidir. S25.

Ne gibi kullanım olucak?