- Makaleler
- 6
Bursa'da bir servisi teknisyeninden dolayı şikayetçi olanlar vardı. Bursa'daysanız dikkat edin diyecektim.
Adresi merak eden varsa;
Evet güzel bir fiyat farkı var.Biraz ekstra bir soru olacak ama sadece cam ile yırttım diyelim, ekran + cam değişimine kıyasla bariz ucuz fiyat olur mu? Mantıken olması lazım, AMOLED pahalı bir teknoloji olduğundan en az 3.000-3.500 TL makas olması lazım ama pratikte de öyle mi bilmiyorum fiyatsal açıdan![]()
O halde yarın bi' Bakırköy'e gideyim
Metro ile gideceksen, arası 10 dakika.O halde yarın bi' Bakırköy'e gideyimTam konum atabilir misin?
Ya ben buranın hep önünden geçiyorum galibaMetro ile gideceksen, arası 10 dakika.
Birde burası var. İkisi de yardımcı olur, Kartaltepe Mahallesinde olan telefonlara bakmayı bırakmış olabilir.
Evet, araları yakın. Muhtemelen geçmişsindir.Ya ben buranın hep önünden geçiyorum galibaBakırköy Marina'ya gidiş yolunda bu, biliyorum sanırım burayı.
Çatlak çok umursanacak büyüklükte olmadığından tembellik yapıp vermem belki telefonsuz kalmamak için ama en azından fiyat vs. almak için giderim gibi. Teşekkür ederim her şey için.
Rica ederim, bir sorun olursa yazarsın.Çatlak çok umursanacak büyüklükte olmadığından tembellik yapıp vermem belki telefonsuz kalmak için ama en azından fiyat vs. almak için giderim gibi. Teşekkür ederim her şey için.