Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Birisinde bilgisayar islemcisi var. Birinde mobil islemci. Tablet konusunda belli bir butceden sonra Android geride kaliyor. iPad'i secerdim.
Shadoww
Becerikli
Hocam hangisinin kalem performansı daha iyidir?Birisinde bilgisayar islemcisi var. Birinde mobil islemci. Tablet konusunda belli bir butceden sonra Android geride kaliyor. iPad'i secerdim.
- Makaleler
- 23
Apple Pencil'in performansi daha iyi bana kalirsa. Bunu Tab S9+ kullanan biri olarak soyluyorum.
- Makaleler
- 6
Hafife alınmayacak bir işlemci farkı var ama ikiside iyi,seri,hızlı,güzel donanım ve uzun ömürlü.iPad Pro M4'ü ikinci el alacaksam 30 M4 Pro+ 4 Apple Pencil Pro şeklinde alacağım. Ultra modelini ise yine 35'e alacağım alacaksam. Siz ne önerirsiniz?
Eğer Android işletim sistemi size daha uygunsa Tab S11 iOS/iPadOS işletim sistemi size daha uygunsa iPad Pro.
Aynı şekilde Samsung Ekosistemin varsa Tab S11,Apple Ekosistemin varsa İpad Pro.
Apple Pencil'in performansi daha iyi bana kalirsa. Bunu Tab S9+ kullanan biri olarak soyluyorum.
Apple Pencil ile S Pen arasında pek fark yok.
- Makaleler
- 23
Bana kalirsa var. İki kalemide denedim. Apple daha tepkisel. Elde durusu konfor acisindan daha iyi ve kalemin ucu daha kaliteli. S9+'daki kalemin ucu Apple'in 4 bin TL civarina sattigi kalemden daha kirilgan hissettirdi bana.
- Makaleler
- 6
Bana kalirsa var. İki kalemide denedim. Apple daha tepkisel. Elde durusu konfor acisindan daha iyi ve kalemin ucu daha kaliteli. S9+'daki kalemin ucu Apple'in 4 bin TL civarina sattigi kalemden daha kirilgan hissettirdi bana.
Vallahi ben uzun zaman Apple Pencil ve S Pen kullandım çok fark hissetmedim hocam.
Tabii kişiden kişiye değişir.
Huawei, Apple ve Samsung. Bu markaların kalemleri gayet iyi.
Shadoww
Becerikli
Apple ve Samsung ekosistemi ne işe yarıyor?Hafife alınmayacak bir işlemci farkı var ama ikiside iyi,seri,hızlı,güzel donanım ve uzun ömürlü.
Eğer Android işletim sistemi size daha uygunsa Tab S11 iOS/iPadOS işletim sistemi size daha uygunsa iPad Pro.
Aynı şekilde Samsung Ekosistemin varsa Tab S11,Apple Ekosistemin varsa İpad Pro.
Apple Pencil ile S Pen arasında pek fark yok.
shiedae3
Başarılı
iPad Pro m4'ü ikinci el alacaksam 30 M4 Pro+ 4 Apple Pencil Pro şeklinde alacağım. Ultra modelini ise yine 35'e alacağım alacaksam. Siz ne önerirsiniz?
Önemli olan telefon PC vs ne kullandığınız hangi eskosisteme daha uyumlusunuz?