Güncelleme olsun diye yazıyorum cihaz yaklaşık 4.kez sevise gidiyor şu anda servis yolunda cihazın orta kasasına zarar verdikleri için orta kasasını değiştirdiler şu an ise arka kasasına zarar verdikleri için cihazın arka kasasınıda değiştirecekler kısacası adamlar neredeyse her şeyi değiştiriyor bdh bilişimin teknisyenleri gerçekten çok amatör.

LCD'lerde yanık diye bir şey genelde pek olmaz hocam. OLED panellerde yanık problemleri oluyor.

Sizin de mesaja geç dönüyorum ama hocam bu ışık sızması beyaz bir alandan bahsediyorsanız cihazımda beyaz bir alan yok.

Dostlar konu çok uzun uğraşlarım sonucunda Samsung'un ücret iademi onaylamasıyla sonlandı lakin ücret iademi onayladıkları için sanmayın ki memnun ettiler ücret iadesini de üründe kusur yokmuş biz siz mağdur olmayın diye iadenizi yapmaya karar verdik dediler yasal hakkımı sanki kendilerinin inisiyatifine kalmışım gibi hakkımı bana müşteri memnuniyeti adına bir işlem yapmışlar gibi gösterip paramı iade ettiler bu konuyu da takip eden kullanıcılar vardır diye güncellemek istedim.

Son düzenleme: