Ne sansürü yaşıyorsunuz ki Superonline'da? Ben TurkNet kullanmama rağmen splitwire kullanmadan DC giremiyorum. Bu kadar basit uygulamalarla çözüme ulaşmak varken ISS değiştirmek mantıklı mı?

Şu anlık sadece Discord (şu an). Geleceğe yönelik plan diyelim. Bir tane oyuna erişip indirebilmek için abuk subuk ayarlarla uğraşmak istemiyorum. Daha kesin bir durum yok zaten, taahhüdün bitmesine 9 ay var. Sadece "olursa ne yapmalı?" sorusunun cevabını araştırıyorum. Öte yandan sansür dışında Superonline ile hiçbir sıkıntım olmadığı da bir gerçek. Bir kez olsun ping sorunu, kopma vs. yaşamadım.

Kullandığınız ISS Turkcell ise değistirmek her zaman mantıklı.

TurkNet'te genelde dnsoverhttps ile erisim engelini aşabiliyorsunuz. Yazlıkta TT altyapısında TurkNet kulkanıyorum dnscyrpt ile erisim engeli aşabiliyorum Windows 11 içine gömülü DoH desteği var yani sizin uygulama indirmenize gerek yok.

Windows 10'da nasıl yapılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anlık sadece Discord (şu an). Geleceğe yönelik plan diyelim. Bir tane oyuna erişip indirebilmek için abuk subuk ayarlarla uğraşmak istemiyorum. Daha kesin bir durum yok zaten, taahhüdün bitmesine 9 ay var. Sadece "olursa ne yapmalı?" sorusunun cevabını araştırıyorum. Öte yandan sansür dışında Superonline ile hiçbir sıkıntım olmadığı da bir gerçek. Bir kez olsun ping sorunu, kopma vs. yaşamadım.

Windows 10'da nasıl yapılıyor?

Windows 10'da dahili DoH destegı yok DNS cyrpt gibi uygulama kullanman lazım.

Superonline kullanıyorum. GoodbyeDPI ile kolayca aşabiliyorum. Sadece modemin ve bilgisayarın DNS'si değişmesi gerek.

Son düzenleyen: Moderatör: