DeadlyMania7 61
Bilgin
20'sinden sonra gençlik mi bitiyor? Eyvahlar olsun. Hocam beni gömün! @DeadlyMania7
Biz... Bitmişiz kral...
Ölmüşüz ağlayanımız yok.
20'sinden sonra gençlik mi bitiyor? Eyvahlar olsun. Hocam beni gömün! @DeadlyMania7
Çevremde kanka, arkadaş olduğum kız sayısı fazla. Ama sevgilim yok.Böyle düşünüyosan tek olayın kızlarla takılmak. Git kanka ol. Acını dindirirsin belki onlar kızlara yaklaşmana yardımcı olur.
Çevremde kanka, arkadaş olduğum kız sayısı fazla. Ama sevgilim yok.
Sen her arkadaş olduğun kıza sevgili gözüyle bakarsan tabii 34 tane ret yersin.Çevremde kanka, arkadaş olduğum kız sayısı fazla. Ama sevgilim yok.
Yaş 20, hayat bitti.20'sinden sonra gençlik mi bitiyor? Eyvahlar olsun. Hocam beni gömün! @DeadlyMania7
Yaş 20 iş bitmedi
Hocam Allah aşkına bir kız arkadaşıma yazıp, "Kanka bana kız ayarla" demek nasıl bir yüzsüzlük olur?Tamam o kızlara de ki bana kız bulun. Onlar ayarlasın sonra sen bir güzel aldatıl yoksa akıllanmayıp bir ton böyle konu açacaksın.
Hocam Allah aşkına bir kız arkadaşıma yazıp, "kanka bana kız ayarla" demek nasıl bir yüzsüzlük olur?
Abisinin gülü, canım benim, aşkım, balım, çikolatam. Buraya gelip konu açacak kadar kederleniyorsan bu konu hakkında onu da yapman gerek.Hocam Allah aşkına bir kız arkadaşıma yazıp, "Kanka bana kız ayarla" demek nasıl bir yüzsüzlük olur?
19'um, hokus pokusum.