@Recep Baltaş Abi enginbey ne ise ben onun sevgili versiyonuyum. Seni delirtmek istemiyorum. Fanın olduğum adamsın ama emin ol bana yardım etmeye çalışsan küfür etmeden mesaj yazmak için savaşırsın resmen.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Kimse istemez. Fakat her kıza açılma. Kızlar kendi aralarında konuşurlar ve adın çıkar büyük ihtimalle çıkmıştır. Ve o imaj seni çok geriye atar. Ayrıca kardeşim bak bir işe gir kafanı dağıt. Belki sende benim gibi şişmansın belki de çirkinsin bilemem. Çevrem beni hep çok yakışıklısın bir de zayıf olsan çok iyi olur der mesela kendimi spora vermeyi düşünüyorum. Sende bir hobi edin veya uğraş edin. İnan ol bunlara sahip bir erkek kadınlar için daha öndedir.
SF26 62
Üstün
Ben 17 yaşındayım, çok uzun süredir devam ediyor ilişkim (9 ya da 10 yaşında tanıştık, ondan beridir sevgiliyiz.) ve birbirimizi bulmamız çok şans eseriydi mesela.
Ufka bakmak yerine burnunun önüne bakarsan belki de aradığın kişiyi bulacaksın haberin yok.
Bu işler arayışta olmakla değil gözünün önündeki şeye bakarak ve kendini ihmal etmeyerek olur.
Ufka bakmak yerine burnunun önüne bakarsan belki de aradığın kişiyi bulacaksın haberin yok.
Bu işler arayışta olmakla değil gözünün önündeki şeye bakarak ve kendini ihmal etmeyerek olur.
Şişman değilim, spor yapan bir tipim. Yakışıklı mıyım? O değişir (%80 çirkinim)Kimse istemez. Fakat her kıza açılma. Kızlar kendi aralarında konuşurlar ve adın çıkar büyük ihtimalle çıkmıştır. Ve o imaj seni çok geriye atar. Ayrıca kardeşim bak bir işe gir kafanı dağıt. Belki sende benim gibi şişmansın belki de çirkinsin bilemem. Çevrem beni hep çok yakışıklısın bir de zayıf olsan çok iyi olur der mesela kendimi spora vermeyi düşünüyorum. Sende bir hobi edin veya uğraş edin. İnan ol bunlara sahip bir erkek kadınlar için daha öndedir.
Bunu anlatarak acımı çok daha deştin. Sayende asla sevgilim olmayacağını yine öğrendim.Ben 17 yaşındayım, çok uzun süredir devam ediyor ilişkim (9 ya da 10 yaşında tanıştık, ondan beridir sevgiliyiz.) ve birbirimizi bulmamız çok şans eseriydi mesela.
SoldierBoyBabam
Üstün
Hocam nasıl 10 yaşında sevgili oldunuz ve bunu devam ettirdiniz?Ben 17 yaşındayım, çok uzun süredir devam ediyor ilişkim (9 ya da 10 yaşında tanıştık, ondan beridir sevgiliyiz.) ve birbirimizi bulmamız çok şans eseriydi mesela.
SF26 62
Üstün
Takımda tanışmıştık hocam, ikimiz de aynı kafada düşünen insanlar olduğumuz için düşüncelerimiz ve fikirlerimiz uyuşuyordu. Biz de önce antrenman dışında görüşerek, ardından takımda ilişkimizi devam ettirdik. Hocalarımızla ilişkimizin 6. ayında bu durumu belirtmiştik, bu sebeple hocalarımız veya takım arkadaşlarımızla alakalı bir sorun da yaşamamıştık.Hocam nasıl 10 yaşında sevgili oldunuz ve bunu devam ettirdiniz?
Devam ettirmemizin sebebi de ikimizin de her şeyiyle aynı şekilde düşünüp birbirimizi kırmıyor olmamız, benim bu seneki psikoloji buhranımda en çok yanımda kişiydi sevgilim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok üzüyorsun beni. Neden sevgilim yok benim? 10 yaşında ben kız bile bulamıyordum.Takımda tanışmıştık hocam, ikimiz de aynı kafada düşünen insanlar olduğumuz için düşüncelerimiz ve fikirlerimiz uyuşuyordu. Biz de önce antrenman dışında görüşerek, ardından takımda ilişkimizi devam ettirdik. Hocalarımızla ilişkimizin 6. ayında bu durumu belirtmiştik, bu sebeple hocalarımız veya takım arkadaşlarımızla alakalı bir sorun da yaşamamıştık.
Devam ettirmemizin sebebi de ikimizin de her şeyiyle aynı şekilde düşünüp birbirimizi kırmıyor olmamız, benim bu seneki psikoloji buhranımda en çok yanımda kişiydi sevgilim.
SF26 62
Üstün
Dostum sen sadece ufka bakıyorsun, gözünün önüne bakmadığın için ve sürekli sevgili aradığın için yaranı deştiğimi düşünüyorsun.Bunu anlatarak acımı çok daha deştin. Sayende asla sevgilim olmayacağını yine öğrendim.
Sadece gözünün önüne bak ve devam et, hayatındaki eksik parçalar varsa onları kapatmadan bir şeyleri aramak sadece zaman kaybıdır.
Sevgili istiyorum o kadar.Dostum sen sadece ufka bakıyorsun, gözünün önüne bakmadığın için ve sürekli sevgili aradığın için yaranı deştiğimi düşünüyorsun.
Sadece gözünün önüne bak ve devam et, hayatındaki eksik parçalar varsa onları kapatmadan bir şeyleri aramak sadece zaman kaybıdır.
Daha çok üzüyorsun beni. Neden sevgilim yok benim? 10 yaşında ben kız bile bulamıyordum.
Başkasının mutluluğuna niye üzülüyorsun dostum?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.