Açık konuşmak gerekirse maile geri bile dönmediler. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tekrar aradım, deneyimli bir arkadaş açtı telefonu. Kargo kodu ile bize gönderin dediler. Bende koli ile Yurtiçi Kargo gönderdim ürünü 1 saat önce. İade alacağım, bu firma içime hiç sinmedi. Ürün denildiği gibi test mi edildi, zorlandı mı, sorun mu var hiçbir şey bilemiyorsun bu durumda. Tamamen karavana. Çünkü net bir şey yok. Yoksa ben işin parasında kesinlikle değilim.
Ürünü getiren kargocu genç çok iyiydi tutanağını hazırlarım, şahit olurum abi dedi istersen. Helal olsun böyle gencolara. Video ve fotoğrafta var zaten. Neden böyle bir yöntem uyguladım, çünkü ilk defa bir firmadan alışveriş yapıyorsam içime sinmiyorsa detaylara önem veririm. RAM konusunda da çok şansızım malesef. Hepsiburada kendisinden RAM aldım RGB kısmı arızalı çıktı. İade aldılar. Lakin hem dijital olarak, hem yazılı olarak bu arızalıdır diye belirttim. Altını defalarca çizdim. Başkasına satılsın aman banane kardeşim demedim. Elimde de bunları klase ediyorum her zaman resimlerini ve evraklarını. Takıntılı değilim, dürüstlükten yanayım her zaman. Zarar edecek olsam bile.
Hepsiburada, Amazon, Trendyol bu sitelerden satıcı kendisi olduğu ürünlerde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. 1 kere bile böyle ürün gelmedi, sık alışveriş yaparım. O yüzden hep tercihim onlardan yanaydı. Ben eski bir Hepsiburada çalışanıyım bu arada. Az çok işleyişi biliyorum. Tabi şartlar sık sık değişiyor, o yüzden artık kesin net ifadeler kullanmıyorum.
Mümkünse elden alacağım artık. Detaylı kontrol ederek. Rahatsız edici seviyeye ulaştı çünkü. Pahalı da olsa, aynı yolda devam.
@Ayhan Dönmez
Hocam bir yandan haklısın okey katılıyorum. Lakin RGB sorunu vardır, başka bir sıkıntıya sahiptir. Kısa vadede ortaya bir şey çıkmayabilir. Şu anda hiçbir şey net değil. Abartmak için söylemedim, ama rahatsız etti beni bu durum. Birde sıfır ürün, biz böyle şeyler ile uğraşmamalıyız. Sinek küçüktür, mide bulandırır derler ya hani tam olarak o oldu. Şimdi sorun çıkmaz, daha sonra servise verirsin 1 ay uğraştırırlar adamı. Ben işlemleri hızlandırmak için mağazaya geleyim dedim hatta, uygun değilmiş. Biliyordum ama yine de şansımı deneyeyim dedim. Mesala ciddi paralar verip bu firmadan, pahalı bir ürün almam. En azından açılmış, kullanılmış, iade edilmiş, hazır sistemlerde denek olarak kullanılmış vs akla gelebilecek her şey için bunu belirtmeleri elzem bir durum. İnsanlar ona göre tercih eder en azından. Kafalarda soru işareti kalmaz.
@GIRD4P
Arkadaşlar sakin olalım, bir firma için tartışmaya hiç gerek yok. Hepinizi seviyorum.