Başından beri bunu savunuyordum da, esnafı dahil, son kullanıcısı dahil, açık kutu gelmiş bantlanmamış ürünü dahi, tak kullan, test et sıkıntı yoksa yola devam et diyorlar. Başından beri buna karşı çıkıyorum, en sonda beni de haksız çıkardılar
Ben şimdi seni düşünüyorum, boş yere işin sekteye uğradı. Zaten problem yaşamıştın, şimdi bir de üstüne bu eklendi, bir daha o firmadan asla alışveriş yapmazsın mesela ki hakkın bu. Bu konuda tam olarak ne savunulmaya çalışıldı, açık kutu ürünü neden esnaf+kullanıcı dahil tak kullan sorunsuzsa diyor, anlam veremiyorum. 2V da veririm RAM'e, üstünü de çiğnerim, var mı kanıt, yok. Sadece kutu açık.
RAM'de sorun yaşanmaz diyor arkadaş da neye dayanarak bunu diyor, en basitinden SPD profil bozuk çıktı sende, EXPO açmayı tercih etmediğinden bu durumu fark etmedin yüksek ihtimalle. Herkes EXPO açmak zorunda da değil bu arada, EXPO'da bozuk olan bir kit, EXPO kapalıyken JEDEC'te de bir süre sonra patlıyor.
@Eagles
Kızdığım nokta şu, anladığım kadarıyla otomobil hakkında bilgisin, ben sana bu konu hakkında ahkam kesiyor muyum ya da kesebilir miyim, hayır. Senin kadar tecrübem yok. Ben de diyorum ki yıllardır bu işin içindeyim, uğraşıyorum, dibi de gördüm tepeyi de ama gel gelelim yanlış anlaşılıyoruz. Tereciye tere satmaya çalışıyorlar.