TheWalkingDead
Uzman
Bence İTÜ'de okumak, ESTÜ yerine daha mantıklı ki 2-3 yıla İTÜ daha çok yükselir.Uçak motordan daha mı mantıklıdır bu o daha yüksek aslinda
Bence İTÜ'de okumak, ESTÜ yerine daha mantıklı ki 2-3 yıla İTÜ daha çok yükselir.Uçak motordan daha mı mantıklıdır bu o daha yüksek aslinda
Hocam itü iki bölümdede yokkiBence İTÜ'de okumak, ESTÜ yerine daha mantıklı ki 2-3 yıla İTÜ daha çok yükselir.
Erciyes benim memleket istanbuldayım konfor alanından vazgeçmek korkutuyor düşünmek lazımEvet hocam ben niye öyle gördüm bilmiyorum estü havacılık konusunda çok iyi dayım bir havalimanında 20 yıldan fazla uçak bakım mühendisiydi şu an orada daha üst denetci gibi bir şey oldu maaşlarda çok yüksek gelen kişiler estü ve erciyes üniversiteden diyordu genelde işe aldıkları. Uçak gövde ve motora yakındır bence biraz daha geneldir bu
Konfor alanı da önemli uzaklık yakınlık vb ben sırf bu yüzden 8k ile girdiğim yeden 80 k ile alan yere yatay geçiş yaptım sırf ulaşımda günlük 3 saat kaybettiğim içinErciyes benim memleket istanbuldayım konfor alanından vazgeçmek korkutuyor düşünmek lazım