Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Bizim bir şey yasaklamamıza gerek yok aslında, bilmeleri lazım ama bilmiyorlar ki savundukları şeyde bütün gavur icatları haram görülüyor, zaten forummuş internetmiş falan yasak onlara.
Yahu inzivaya çekilip kitabı okumaları lazım en basitinden. Yapıyorlar mı sanıyorsun? İnternet burası. Çirkin insanlar bu örnektekiler maalesef. Savundukları şey de sahte. Asrın Tok örneğini gördün. Beyin yıkanması hepsi ve popülizm.

Laik Türkler için internette bir "safe haven" zaten yok. Burada bile Nurcular geziniyor.
Tarikat savunucuları bizzat kol geziyor, bir tanesi her yorumda özellikle İslam ile alakalı konularda son dönemler insanlara çok saldırgan ve üstten bakan bir dille cevap veriyor. Ağzının payını vermiştim insanlara saygılı olması konusunda ama daha cevap vermemişti...

Yahu inzivaya çekilip kitabı okumaları lazım en basitinden. Yapıyorlar mı sanıyorsun? İnternet burası. Çirkin insanlar bu örnektekiler maalesef. Savundukları şey de sahte. Asrın Tok örneğini gördün. Beyin yıkanması hepsi ve popülizm.
Aynen.

Doğru tarafta bu kadar insan görmek sevindirici, daha az bekliyordum. Bunları kendi silahıyla, baskıyla vuracaksın. Ilımlılıktan falan anlamıyor bunlar, gücü elinde gördü mü affetmezler. Şeriattan gelenlerin ne mal olduklarını görüyoruz. Zihinsel açıdan gelişmemiş, yetersiz proteinli bedevilerin saçma sapan kuralları yüzünden internetimin kirlenmesini, hayatımın tehlikeye girme ihtimalini falan düşünmek istemiyorum.

Doğru tarafta bu kadar insan görmek sevindirici
Bundan dolayı bizim dostluğumuz ve güzel ortamımız baki kalacak zaten. Onları göz ardı edip geçeceğiz, onlar da doğal seçilime yenik düşerler herhalde :D

Yine de Recep abi yurtdışından dönsün de bir ulti açsın bakalım. Umarım.

İyi o zaman da sosyalde bir sürü şeriat savunucusu olabilir, şeriatın gelmesini isteyebilir.(!)
Bu insanlara gerekli primi ve seoyu vermezseniz zaten var olamazlar. Boş yere adamların primini yapıyorsunuz. Gözardı edin geçin. Forumda o kadar Gözardı seçeneği var. Süs olsun diye durmuyor orda.

Bu insanlara gerekli primi ve seoyu vermezseniz zaten var olamazlar. Boş yere adamların primini yapıyorsunuz. Gözardı edin geçin. Forumda o kadar Gözardı seçeneği var. Süs olsun diye durmuyor orda.
Valla kusura bakma, prim verilecek kadar büyük kullanıcıya sahip bir forumda olduğumuzu düşünmüyorum, oldukça aklı selim insan var.

Ben şeriat isteyen, şeriatçı birinin varlığını bile görmek istemiyorum, bu da benim fikrim.

Senin gibi de ılımlı bir şekilde yaklaşamıyorum bu konuya, zira o tür insanlara olan ılımlılığımı kaybedeli çok oluyor.

Bundan dolayı bizim dostluğumuz ve güzel ortamımız baki kalacak zaten. Onları göz ardı edip geçeceğiz, onlar da doğal seçilime yenik düşerler herhalde :D

Yine de Recep abi yurtdışından dönsün de bir ulti açsın bakalım. Umarım.
Yasaklamak kalıcı bir çözüm değil. Millete şunu anlatamıyorum. Siz ne kadar yasaklarsanız yasaklayın insanlar mutlaka yapmaya devam edecek. Önemli olan bu sapkın düşünceli insanları toplumdan dışlamak. Zaten toplum baskısı ile farkına varacaklar. Varmazlarsa ölür giderler zaten.

Son düzenleme: