Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Bir şeyi yasaklayarak veya ceza vererek engelleyemeyiz. Yapmamız gereken halkı bilinçlendirmek. Ceza verilse ne olacak? Daha da köpürecekler ve gün boyu DoS saldırılarıyla uğraşacağız. Gerek yok şu an. İstedikleri kadar laf atsınlar. Takmayın onları.Forumda şeriatı destekleyenlere ceza verilmeli. Anayasaya karşı olanları forumda görmek kötü, zaten her konuda da tartışma çıkarıyorlar.
Son düzenleme:
Valla her konu içerisinde öyle biri varsa dışlıyoruz, ne kadar saçmaladıklarını argümanlar ile anlatıyoruz, yine de yüzsüz gibi yazıyorlar ve konu tartışmaya dönüyor, kilitleniyor.Yasaklamak kalıcı bir çözüm değil. Millet şunu anlatamıyorum. Siz ne kadar yasaklarsanız yasaklayın insanlar mutlaka yapmaya devam edecek. Önemli olan bu sapkın düşünceli insanları toplumdan dışlamak. Zaten toplum baskısı ile farkına varacaklar. Varmazlarsa ölür giderler zaten.
Neyse dediğim gibi konu zaten planlanmıyor kategorisine taşındı, ben yorumumu yaptım.
@NightWist sana katılmıyorum üzgünüm, iyi sosyaller.
Lâikliği sonuna kadar savunurum, şeriatçılığa da net olarak karşıyım fakat gelip de sırf şeriatçı diye birini burada cezalandırmam. Kendi aranızda konuştuğunuz gibi, prim vermeyin arkadaş, göz ardı edin. Ayrıca yasağa uymamak bazı insanlara daha cazip gelir, daha da üstelerler.
Asla desteklemiyorum. Şeriatçileri yasaklayarak onlar gibi oluyoruz. Zaten savunanların çoğu biraz aklı kıt olduğu için hakaret ve tehdit ediyor ondan ceza alıyorlar. Ayrıca forumda kendilerini belli etmeleri daha iyi kimin ne olduğu belli oluyor. Yasaklarsan bunlar gizlenir masum sanarız.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Sanki her gün şeriat yasaklanıyor da kimse uymuyormuş gibi konuşuyorsun.Yasaklamak kalıcı bir çözüm değil. Millet şunu anlatamıyorum. Siz ne kadar yasaklarsanız yasaklayın insanlar mutlaka yapmaya devam edecek. Önemli olan bu sapkın düşünceli insanları toplumdan dışlamak. Zaten toplum baskısı ile farkına varacaklar. Varmazlarsa ölür giderler zaten.
Burada mesele bari burada olmasın aslında. Kimse tepelerine inilince kökleri kazınacak demiyor, burada barınmasınlar isteniyor.Yasaklamak kalıcı bir çözüm değil. Millet şunu anlatamıyorum. Siz ne kadar yasaklarsanız yasaklayın insanlar mutlaka yapmaya devam edecek. Önemli olan bu sapkın düşünceli insanları toplumdan dışlamak. Zaten toplum baskısı ile farkına varacaklar. Varmazlarsa ölür giderler zaten.
Bir şeyin yasaklanınca daha çok ilgi çektiğini daha kaç örnek görerek öğreneceksiniz? Böyle bir yasak geldiği anda "Recep Baltaş'ın İslama zarar verdiği yetmezmiş gibi şimdi kendi kurduğu forumunda da İslam düşmanlığı yapıp şeriat isteyenlere ceza veriyor, beter ol Recep Baltaş!" gibi şeyler döneceğini kestirmek zor mu?
- Makaleler
- 10
Olay ılımlılık değil. Üstüne biraz kafa yorduğunuz zaman anlıyorsunuz. Bu insanlar cahil cühela. Kendi istekleri ile bu durumda değiller. Unutmayın Atatürk cahil olan Anadolu halkını eğitti ve teşkilatlandırdı. Bunlar cahil diyip insanları hiç yerine koymadı. İnternet çağındayız. Bu insanlara gerekli toplum baskısını oluşturursak zaten kendileri durumun farkına varacaktır. Boş yere gerilim yaratıyor ve işleri zorlaştırıyorsunuz.Valla kusura bakma, prim verilecek kadar büyük kullanıcıya sahip bir forumda olduğumuzu düşünmüyorum, oldukça aklı selim insan var.
Ben şeriat isteyen, şeriatçı birinin varlığını bile görmek istemiyorum, bu da benim fikrim.
Senin gibi de ılımlı bir şekilde yaklaşamıyorum bu konuya, zira o tür insanlara olan ılımlılığımı kaybedeli çok oluyor.
Anlatamazsın. sanki günümüzde bir şeyler yasaklanmıyor sürekli.Bir şeyin yasaklanınca daha çok ilgi çektiğini daha kaç örnek görerek öğreneceksiniz? Böyle bir yasak geldiği anda "Recep Baltaş'ın İslama zarar verdiği yetmezmiş gibi şimdi kendi kurduğu forumunda da İslam düşmanlığı yapıp şeriat isteyenlere ceza veriyor, beter ol Recep Baltaş!" gibi şeyler döneceğini kestirmek zor mu?
Ma at hocam son sözü söyledi. Bence daha fazla konuyu uzatmaya gerek yok. Bu insanlara prim vermeyin yeterli.Lâikliği sonuna kadar savunurum, şeriatçılığa da net olarak karşıyım fakat gelip de sırf şeriatçı diye birini burada cezalandırmam. Kendi aranızda konuştuğunuz gibi, prim vermeyin arkadaş, göz ardı edin. Ayrıca yasağa uymamak bazı insanlara daha cazip gelir, daha da üstelerler.
Katılmak zorunda değilsiniz size de iyi sosyaller. Saygı çerçevesini bozmadığınız sürece benim için sıkıntı yok.Valla her konu içerisinde öyle biri varsa dışlıyoruz, ne kadar saçmaladıklarını argümanlar ile anlatıyoruz, yine de yüzsüz gibi yazıyorlar ve konu tartışmaya dönüyor, kilitleniyor.
Neyse dediğim gibi konu zaten planlanmıyor kategorisine taşındı, ben yorumumu yaptım.
@NightWist sana katılmıyorum üzgünüm, iyi sosyaller.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük