Selamlar. Cihazım iPhone 16 Pro. Telefonu kamera uygulamasının çökmesi sebebiyle geçen 2 hafta içinde servise götürmüştüm. Temiz yazılım atmayı önerdiler, kabul ettim. Yazılım atıldı ama aynı sorun maalesef devam etmekte. Bu durumda değişim talep etme hakkım var mı? Hata o kadar anlamsız ve saçma ki, açıklaması bir hayli güç. Ekteki linkten hataya bakabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?mburakkarakas
Yetkin
Selam. Cihazım iPhone 16 Pro. Telefonu kamera uygulamasının çökmesi sebebiyle geçen 2 hafta içinde servise götürmüştüm. Temiz yazılım atmayı önerdiler, kabul ettim. Yazılım atıldı ama aynı sorun maalesef devam etmekte. Bu durumda değişim talep etme hakkım var mı? Hata o kadar anlamsız ve saçma ki, açıklaması bir hayli güç. Ekteki linkten hataya bakabilirsiniz.
Garanti devam ediyorsa değişim olabilir diye düşünüyorum.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Selam. Cihazım iPhone 16 Pro. Telefonu kamera uygulamasının çökmesi sebebiyle geçen 2 hafta içinde servise götürmüştüm. Temiz yazılım atmayı önerdiler, kabul ettim. Yazılım atıldı ama aynı sorun maalesef devam etmekte. Bu durumda değişim talep etme hakkım var mı? Hata o kadar anlamsız ve saçma ki, açıklaması bir hayli güç. Ekteki linkten hataya bakabilirsiniz.
Sizden kaynaklanmayan her sorun ayıplı mal olarak kabul edilir 1E1 değişim hakkınızı kullanın.
Var. Değişim talep edin. Daha cihaza müdahale ettirmeyin.