RamKokusuSeven

Becerikli
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam, çoğunuz artık beni tanıyor yaşımı falan biliyosunuz. Bu kızla anaokulundan 6. sınıfa kadar beraberdik aynı sınıflarda okuduk. Fakat 5. sınıf bitti o 5. sınıf ona açılmaya yaklaşmıştım. Zaten 5. sınıftayken yakın arkadaşımla sevgili olmuşlardı. 6. sınıf yazında o farklı bir şehre gitti aramızda 1 saat var şehir olarak. O bir özel okulda okuyor zaten o yüzden mutlu gibi görünüyor. Hep onu stalklıyorum. 5. sınıfta 2 dönem takdir alan ben artık o kız gittiği için mi bilmiyorum çok kötüleştim derslerde. Onu hep mutlu görüyorum, hoşuma gidiyor tabii unutamıyorum. Herhangi bir hayal kurayım o da oluyor, bu beni yiyor. Artık onunla görüşemiyorum bile. Görüştüğüm yerler yakınlaşıp sevgili olacağımız yerler değil. Ne yapmalıyım bilmiyorum, yazmaktan korkuyorum ailesine gösterir diye.

Selam, çoğunuz artık beni tanıyor yaşımı falan biliyosunuz. Bu kızla anaokulundan 6. sınıfa kadar beraberdik aynı sınıflarda okuduk. Fakat 5. sınıf bitti o 5. sınıf ona açılmaya yaklaşmıştım. Zaten 5. sınıftayken yakın arkadaşımla sevgili olmuşlardı. 6. sınıf yazında o farklı bir şehre gitti aramızda 1 saat var şehir olarak. O bir özel okulda okuyor zaten o yüzden mutlu gibi görünüyor. Hep onu stalklıyorum. 5. sınıfta 2 dönem takdir alan ben artık o kız gittiği için mi bilmiyorum çok kötüleştim derslerde. Onu hep mutlu görüyorum, hoşuma gidiyor tabii unutamıyorum. Herhangi bir hayal kurayım o da oluyor, bu beni yiyor. Artık onunla görüşemiyorum bile. Görüştüğüm yerler yakınlaşıp sevgili olacağımız yerler değil. Ne yapmalıyım bilmiyorum, yazmaktan korkuyorum ailesine gösterir diye.
Bence unutun başınıza bela almayın. Unutmak zor gelecek ama 5-6 ay sonra umursamayacaksınız.

Yok hocam ya unutamıyorum olmuyor. Başıma bela alınacak bir durum yok bence. Unutmak istemiyorum içten içe zaten ya.

Ben de unutamıyordum. Sınavda bile aklıma geliyordu. 5 ay oldu artık umursamıyorum. Ret yedim, benim de derslerim çakıldı, depresyona falan girdim ama şimdi görsem umursamadan yanından geçerim. Derslerim de düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın arkadaşından sevgili olmaz haberin olsun. Ters teperse aileler de ters düşebilir bir şekilde, önüne bak.

Yani hocam aslında sevgili değiller de yani böyle acayip yakınlar. Zaten 1 ay sürdü sürmedi bu olay. Mesela sevdiğim kız onun masasına oturuyordu, montunu düzeltiyordu. Sonra bitti, zaten sevgiliyiz dememişlerdi bile, ben öyle görüyordum ama arkadaşım seviyordu kızı tabii. Hatta bazen makara yapıyoruz.

Ben de unutamıyordum. Sınavda bile aklıma geliyordu. 5 ay oldu artık umursamıyorum. Ret yedim, benim de derslerim çakıldı, depresyona falan girdim ama şimdi görsem umursamadan yanından geçerim. Derslerim de düzeldi.

Bari ret yesem de bitse şu durum.

Ders kaygınız varsa haziranın başı gibi deneyin. 3 ayda zaten unutursunuz, okula başladığınızda eskisi kadar umursamazsınız.

Ders kaygınız varsa haziranın başı gibi deneyin. 3 ayda zaten unutursunuz, okula başladığınızda eskisi kadar umursamazsınız.
Bilemiyorum be hocam. Yaz çok sıkıntı yazın kızla sevgili olmak için kendimi hep motive ediyorum. Pek imkanı yok gibi geliyor ama bilmiyorum.

Beyne reset atın uzaktakine hiçbir şey yapılmaz. Gerekirse bir süre sosyal medyadan uzaklaşın.
Ama işte sorun ben onu ilk günkü gibi seviyorum. :D

Ama işte sorun ben onu ilk günki gibi seviyorum :D
Sevmede sıkıntı yok neden seviyorsun biliyor musun yakınındaki sana umut verici hareket yapar sende aşırı saf veya safsalaksındır(Yanlış anlama tek senlik değil herkeste oluyor) bu hareket aşırı hoşuna kaçar ve ondan sonra kendi kendine duygu beslersin. O duyguyu karşıdaki sana vermese bile sen veriyormuş gibi davranırsın kendini yıpratırsın. Ha dersin ki hocam bu kızla iyi kötü yaşadık bir şeyler amenna ama eften püften şeylerle hele ki yakın arkadaşla bu olayı konuşmak ondan tam cevabı alacakken engel yemene hatta psikolojik olarak daha beter çökmene neden olur. Ben forumdaki herkes gibi sıradan bir büyüğün olarak bu sözleri yabana atma. Biliyorum acı gerçek ama kendini toparla. Belki başka bir yerde tekrardan karşılaşırsın ya da karşına daha iyisi çıkar. (Çivi çiviyi söker buna emin ol)